הסרת שיער סמיך לעור בהיר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער סמיך לעור בהיר
    אבגדה
    13/05/2011

שלום,
    אני מעוניינת לעשות הסרת שיער במס' אזורים בגוף- רגליים,ידיים, מפשעות וישבן, בהמשך גם גב.
    עורי בהיר ודיי רגיש ובמרבית האזורים בהם אני רוצה לעבור את הטיפולים גם השיער יחסית דק אך מאוד סמיך.
    אני יודעת שלא מומלץ להסיר שיער שכזה, אך מבחינתי אין מנוס וזה נורא נורא מטריד אותי.
    בדקתי כ"כ הרבה פעמים במשך חיי והבעיה איננה הורמונאלית.
    זקוקה לייעוץ באמת ניטרלי, אילו מכשירים עשויים להביא לתוצאות הטובות ביותר עבורי? האם מישהו התנסה בעבר בטיפול בכאלו תנאים? מה הייתה מידת ההצלחה?
    גם מקומות ספציפים או חומר לקריאה בנושא זה יעזרו לי מאוד.

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער סמיך לעור בהיר

הוספת תגובה

• הסרת שיער סמיך לעור בהיר - תגובה

סופי ברנר
    17/05/2011

לום לך,

לפי התיאור שלך קשה מאוד להבין מה הוא סוג שיערך. צריך להבין האם השיער בעל פיגמנט או שהוא בהיר?
    הכי טוב זה להגיע ליעוץ. ביעוץ יאבחנו את שיערך ויגידו האם ניתן לטפל בהם או לא. בדרך כלל נדיר שלא ניתן לטפל בכלל,החשוב הוא שתבחרי במכון בו מגוון מכשירים שמתאימים מסוגי שיער שונים. לנו ב-CARE ישנו מכשיר לייזר, שמתאים במיוחד לשיער דק ופלומתי. במידה ותחליטי לפנות אלינו לפגישת יעוץ אשמח באופן אישי לאבחן אותך ולראות האם את מתאימה לטיפול.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו