הסרת שיער בלייזר בגיל 22 לגבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער בלייזר בגיל 22 לגבר
    בן
    13/05/2011

שלום...

אני מעוניין להסיר שיער בלייזר, יש לי גוון עור חום עם וצבע שיער שחור הייתי בכמה מקומות ולקחתי המלצות ובמקום אחד הפחידו אותי ואמרו לי שגבר גדילת השיער היא בגיל 25 -28 בגיל הזה השיער מפסיק לגדול אז אני שואל עכשיו אם אני הולך לטיפול האם השיער יחזור? מה ממוצע ההצלחה של גברים בגילאים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אני בן 22

בן
    13/05/2011

***אני בן 22

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער בלייזר בגיל 22 לגבר - תגובה

סופי ברנר
    17/05/2011

שיער אצל גברים יכול לסיים את תהליך היציאה שלו בים גילאיים 18-28 וזה בהחלט יכול להעיד כי מבחינה הורמונאלית אתה עדין בתהליך .ושיער עוד יכול להמשיך לצוץ
    בדרכ הסיבה לסרב לטפל בך נובעת מחוסר רצון להתמודד עם אי שביעות הרצון שלך לאורך הטיפולים. כי הסיכוי קיים שתראה כאילו "החמרה" בכמות השיער שלך. אבל בעצם זה הכול עיניין של הסברים נכונים ותיאום ציפיות.
    כי ההבנה צריכה להיות שבעצם אין שום מניעה לא להתחיל טיפולים. אם אתה רוצה להיות חלק במהלך השנה הקרובה אז למה לחכות עד גיל 25,? נכון שאולי הטיפול יהיה יותר אפקטיבי ומהיר בגיל 40 אבל למה לסבול עד אז ..
    אם אתה מבין כי אתה מתחיל בגיל צעיר את הטיפול וסביר ש12 טיפולים לא יהפכו אותך חלק לנצח .. אבל ..
    בין טיפול לטיפול (שיכול להמשיך מחודשיים ומעלה ) אתה חלק ללא שערות !!
    כן התוצאות יהיו איטיות יותר,
    אבל עדין יהיו תוצאות !! ובין לבים הטיפולים תהנה מגוף חלק
    ובהחלט סביר שאחרי 12 טיפולים תצטרך עוד טיפולי תחזוק.
    מערכת ציפיות נכונה יכולה לתת לך אפשרות להנות מאוד מהטיפול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו