הסרת שיער בצידי המצח, מעל הגבות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער בצידי המצח, מעל הגבות
    גלי
    22/05/2011

שלום,
    יש לי שיער באורך קבוע שאינו גדל מעל הגבות בצידי המצח. זה גורם למצח שלי להיראות קטן וזה קופץ כאשר אני אוספת את השיער. קראתי המון על כל מיני שיטות באינטרנט ואני לא מצליחה להבין איזו שיטה היא העדיפה ביותר.
    בביקור ייעוץ באמריקן לייזר (שהיה חוויה שלילית מבחינת איכות השירות) טענו כי לא ניתן להסיר שיער באיזר זה בגלל שזה מסוכן למוח. רופא עור מומחה ומוערך אמר שזה שטויות.

בגדול, אני מבינה שהשיטות העדיפות עבורי (בגלל כמות השיער שאינה מאוד גדולה, אולי בינונית) הן אפילציה או IPL או סלקטיף-פרו אולטרסאונד. הבנתי גם שאצטרך לגלח את השיער באיזור הטיפול. זה מאוד לא נראה לי - לגלח שיער בפנים - כי זה ייראה מאוד מוזר ואני לא יכולה להסתיר את האזור הזה.

בקיצור - מה עושים? אשמח לחוות דעת מקצועית וגם לשמוע מניסיונן של אחרות.

וגם - איך אני יודעת איזה מטפל הוא בעל ניסיון רב באיזור הטיפול הספציפי הזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הסרת שיער בצידי המצח, מעל הגבות - תגובה

שי שחר
    25/05/2011

שלום גלי,
    אינני ממליץ על גילוח באיזור הפנים ולכן בידקי אופציה של אפילציה או אולטראסאונד.
    היות ואולטראסאונד אינו פולשני ואינו גורם לתופעות לוואי,ואפטיבי מאוד לשיער פלומתי,הייתי ממליץ קודם על הטיפול באמצעותו.
    היות והאולטראסאונד משמש לאיזורים בהם לא ניתן לעשות לייזר או קרן אור, יש למטפלים בו ניסיון רב באיזור הגבות והפנים.
    בהצלחה
    שי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו