מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם יש בעיה בטיפול?בבקשה בבקשה עזרהתומר24/05/2011
אני בן 21 נמצא אחרי הטיפול השני שלי בלייזר מאיזור הצוואר במכון גדול וידוע.
פניתי לטיפול זה בעקבות רגישות גבוהה במיוחד של העור בצוואר לגילוח היום יומי דבר שהוביל לגילוח בכלל רק פעם בשבוע אחרת זה להסתובב עם צוואר אדום מצורע ונפוח ממש.
יש לי שיער שחור וצבע עורי לבן אך בצוואר כדי שהעור יהייה לבן ולא אדום אני צריך לא להתגלח שבועיים לפחות וזה גם מה שאני עושה לפני הטיפול בלייזר אך הבעיה היא שגם אחרי השבועיים האלה לאחר הגילוח האור שם אדום מאוד ואני מדגיש שלא מעט אדום אלא מאוד מאוד אדום!! ורק לאחר סביבות ה 40 דקות העור שם נהפך למשהו שמתקרב ללבן של שאר הגוף.ממעט מה שאני יודע צריך ללייזר עור לבן אבל כשאני מגיעה לטיפולים המטפלת רואה אותי לפני הגילוח שנדרשים לעשות שם בעור לבן ואז כשאני נכנס אחרי הגילוח היא מופתעת מהרמת אדימות.יכול להיות שהיא מפעילה אולי עוצמה נמוכה יותר של לייזר בגלל זה ואז הטיפול פחות אפקטיבי וגם יצמיח לי יותר שיער כי זו עוצמה נמוכה.לא שאלתי אותה שמה על העוצמה כי רק עכשיו אחרי שבועיים אני קישרתי בין הדברים(האדימות והעוצמה). אחרי הטיפול הראשון השיער נשר אחרי בערך חודש וכשהוא גדל חזרה רואים בהחלט שגדלה איתו כמות נוספת ורבה שלא הייתה קודם ואני חושש שאיכשהו הכל מתקשר לאדימות ולהורדת העוצמה(שלא יודע האם נעשתה או לא) שאם זה באמת קשור אז אני יכול להתגלח כמה שעות לפני ואז אגיע בצוואר לבן וזה יפתור.
בתימצות:
* האם בעקבות האדימות(אדימות חריגה) שלאחר הגילוח מפעילים את הלייזר בעוצמה חלשה יותר ולא אפקטיבית?
אם התשובה חיובית אז- * האם זה אפשרי במקום להתגלח במכון כמה דקות לפני הלייזר להתגלח בבית כמה שעות לפני כדי להגיע עם עור לבן ואז תיפטר הבעיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אדמומיות בעור לפני טיפול לייזר
שי שחר25/05/2011שלום תומר
במידה ואיזור המטופל הוא כה אדום לאחר הגילוח, אני מציע שבתיאום עם המטפלים שלך, תתגלח בלילה שלפני הטיפול כדי שהעור לא יהיה מגורה בטיפול. לאחר הגילוח תמרח ביאפין.
יש מצב שאולי מנמיכים את האנרגיה בגלל האדמומיות.
מעבר לכך, שני טיפולים שעברת, הם אינם אינדיקציה להצלחה או כישלון של טיפול.
תתאזר בסבלנות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)