אינפרא אדום בפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אינפרא אדום בפנים
    רונה
    24/05/2011

שלום אני סובלת משיער פנים התחלתי טיפול באינפרא אדום ועשיתי בנתיים טיפול אחד לפני שבוע.. צריך לגלח הרי את השיער לפני ועכשיו זה צומח לי קוצים כמו זקן של גבר .. הקוסמטיקאית אומרת שאחרי שבועיים זה צריך לנשור
    האם זה נכון? זה התהליך של זה? ככל שמתקדמים בטיפולים לא אמורים להיות קוצים ?
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אינפרא אדום בפנים

הוספת תגובה

• אינפרא אדום בפנים - תגובה

שי שחר
    25/05/2011

שלום רונה

ככלל,אינני ממליץ לבנות לבצע בפנים טיפולי הסרת שיער הכוללים גילוח שלפני הטיפול. אני מציע שתבקשי מהקוסמטיקאית אפשרות לשוחח עם בנות שעברו אצלה טיפול דומה ולבדוק אם אכן לא יהיו קוצים בהמשך.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אינפרא אדום בפנים

מיכל
    26/05/2011

היי,
    אינפרא אדום זה בהחלט הפתרון לשיער פנים. לי היתה פלומה כהה על הפנים, ניסיתי לייזר, וזה הפך את השיער לעבה ושחור, ממש כמו של גבר, עד שהייתי צריכה ממש להתגלח כל יום. הייתי ממש מיואשת, אז קניתי מכשיר אינפרא אדום וטיפלתי בעצמי, ואני מודע לאלוהים על ההמצאה הזו.. לשיער פלומתי- רק אינפרא אדום!!!
    האיזור היחיד שבו ללייזר יש יתרון משמעותי על פני אינפרא הוא בית השחי ושיער הערווה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אינפרא אדום בפנים - תגובה

שי שחר
    28/05/2011

מיכל

הקביעה שלך ,שלליזר יש יתרון על IPL בטיפול בית שחי ומפשעות הינה קביעה שגויה ויתכן ומסתמכת על הטיפולים שאת בעצמך עברת
    אני נתקלתי במטופלות שלייזר בכלל לא הצליח להן במפשעות.
    ככלל, כל מטופל מגיב אחרת לכל מכשיר, כל איזור מגיב אחרת, ולכל מטופל ישנם הגנטיקה שלו והגיל, שמשפיעים רבות על תוצאות הטיפולים.
    אצלי במכון התוצאות הכי נהדרות דווקא מתקבלות במפשעות ובתי שחי באמצעות IPL.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למיכל שעשתה אינפרא אדום בפנים.

גל
    28/05/2011

רציתי לבקש ממך פרטים על המכשיר איפנרא אדום שרכשת ושטיפלת בעצמך איתו. מה השם שלו? מה המחיר? בבקשה אם את יכולה תרשמי פרטים על המכשיר אני ממש באותו מצב כמו שלך ואשמח אם תשתפי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו