מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אינפרא אדום בפניםרונה24/05/2011
שלום אני סובלת משיער פנים התחלתי טיפול באינפרא אדום ועשיתי בנתיים טיפול אחד לפני שבוע.. צריך לגלח הרי את השיער לפני ועכשיו זה צומח לי קוצים כמו זקן של גבר .. הקוסמטיקאית אומרת שאחרי שבועיים זה צריך לנשור
האם זה נכון? זה התהליך של זה? ככל שמתקדמים בטיפולים לא אמורים להיות קוצים ?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אינפרא אדום בפנים - תגובה
שי שחר25/05/2011שלום רונה
ככלל,אינני ממליץ לבנות לבצע בפנים טיפולי הסרת שיער הכוללים גילוח שלפני הטיפול. אני מציע שתבקשי מהקוסמטיקאית אפשרות לשוחח עם בנות שעברו אצלה טיפול דומה ולבדוק אם אכן לא יהיו קוצים בהמשך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאינפרא אדום בפנים
מיכל26/05/2011היי,
אינפרא אדום זה בהחלט הפתרון לשיער פנים. לי היתה פלומה כהה על הפנים, ניסיתי לייזר, וזה הפך את השיער לעבה ושחור, ממש כמו של גבר, עד שהייתי צריכה ממש להתגלח כל יום. הייתי ממש מיואשת, אז קניתי מכשיר אינפרא אדום וטיפלתי בעצמי, ואני מודע לאלוהים על ההמצאה הזו.. לשיער פלומתי- רק אינפרא אדום!!!
האיזור היחיד שבו ללייזר יש יתרון משמעותי על פני אינפרא הוא בית השחי ושיער הערווה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאינפרא אדום בפנים - תגובה
שי שחר28/05/2011מיכל
הקביעה שלך ,שלליזר יש יתרון על IPL בטיפול בית שחי ומפשעות הינה קביעה שגויה ויתכן ומסתמכת על הטיפולים שאת בעצמך עברת
אני נתקלתי במטופלות שלייזר בכלל לא הצליח להן במפשעות.
ככלל, כל מטופל מגיב אחרת לכל מכשיר, כל איזור מגיב אחרת, ולכל מטופל ישנם הגנטיקה שלו והגיל, שמשפיעים רבות על תוצאות הטיפולים.
אצלי במכון התוצאות הכי נהדרות דווקא מתקבלות במפשעות ובתי שחי באמצעות IPL.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיכל שעשתה אינפרא אדום בפנים.
גל28/05/2011רציתי לבקש ממך פרטים על המכשיר איפנרא אדום שרכשת ושטיפלת בעצמך איתו. מה השם שלו? מה המחיר? בבקשה אם את יכולה תרשמי פרטים על המכשיר אני ממש באותו מצב כמו שלך ואשמח אם תשתפי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)