לייזר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לייזר
    לולו
    25/05/2011

היי, אני בת 17 והעור שלי נורא רגיש לגילוח, במיוחד באיזור המפשעות, ותמיד יש לי פצעים אחרי הגילוח וגם אחרי שעווה (אבל פחות), ולצערי זה לא יותר טוב משיער.
    חשבתי לעשות לייזר ושמעתי שבשביל לייזר צריך רק לגלח. האם זה נכון? או שאפשר גם להוריד את השיער בשעווה בזמן טיפולי לייזר?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לייזר

הוספת תגובה

• לייזר - תגובה

שי שחר
    25/05/2011

שלום לולו,
    תלישה של שיער בשעווה לפני טיפול לייזר יהפוך את הטיפול ללא אפקטיבי כיון שמכשירי הסרת שיער ממקדים את האנרגיה בשורש השיערה . כמובן שאם עשית שעווה,לא יהיו
    השורשים שאותם אמור המכשיר להשמיד.
    אני מציע שתנסי לגלח בצורה קצת שונה:,לחטא היטב לפני הגילוח ואחריו ולשים ביאפין או משחת סביעור במשך יום יומיים ואם התגובה תהיה ללא פצעים אז הרווחת.
    אני חושב שהפצעים אינם בגלל הגילוח אלא בגלל חוזק השיערות שמתחילות לצאת ואני מעריך שאם תעשי טיפולי לייזר, הטיפול עצמו יסייע בריפוי הפצעים. רצוי לבדוק זאת גם במכון.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו