דילמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דילמה
    גלי
    29/05/2011

אני כבר המון זמן מתלבטת איפה לבצע טיפול הסרת שיער בליזר.. אני מתלבטת בין הרשתות הגדולות כמו פרופורציה ואמריקן לייזר או מכונים קטנים של קוסמטיקאיות בשיטות האחרות... צבע העור שלי וסוג השערה מתאים לכל השיטות השאלה היא איפה התוצאה הכי יעילה , אנשים עם ידע וניסיון אפשר לשמוע קצת על העדיפויות??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דילמה

הוספת תגובה

• דילמה - תגובה

שי שחר
    29/05/2011

היי גלי

בהסרת שיער אין שחור או לבן בלבד ואין נוסחה מנצחת כי לכל מטופל יש את הפרמטרים האישיים שלו אשר עשויים להשפיע על מהלך הטיפולים והצלחתם.
    גשי לשניים או שלושה מכונים גדולים וקבלי מהם חוות דעת והצעת מחיר ואם זה אינו מספק אותך ואת מעונינת בשירות קצת יותר אישי, ניתן לפנות גם לקוסמטיקאית טובה באיזורך.
    בסופו של דבר אני מציע שתחליטי על סמך התרשמותך מהמקצועיות באותו המקום.את יכולה גם לשוחח שם עם מטופלים
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנוגע להסרת שיער לצמיתות...

שירי
    29/05/2011

אני אישית עשיתי בפרופורציה אבל נשאר לי שיער אחרי 12 טיפולים וגם שילמתי כמה אלפים טובים..אז זה ממש לא משנה השם של המקום כמו התוצאה בתכ'לס...אבל אחותי הייתה קצת יותר חכמה ממני וקנתה לפני כמה חודשיים מכשיר ביתי, והיא ממש מרוצה מהתוצאות של זה..כי כבר אחרי איזה 4 טיפולים היא ראתה דילול משמעותי..אז אולי שווה לך גם לשקול לעשות לבד בבית...וכמובן שזה עולה הרבה פחות...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנוגע להסרת שיער לצמיתות... - תגובה

סופי ברנר
    29/05/2011

זו לא הפעם הראשונה שבשוק הזה יצאו בהצהרות שהשיער נגמר תוך 3 טיפולים, תוך 6 טיפולים נקבו באחוזים כאלו ואחרים במכשירים כאלו ואחרים. לצערי לא נולד או הומצא המכשיר שיכול לתת ולהתחייב על תוצאה הנמדדת באחוזים ומתאימה למגוון האזורים השונים שלנו, ללא קשר אם מדובר על גברים או נשים המציאות היא הרבה יותר מורכבת ,במקרים מסוימים באמת אחרי 5-6 טיפולים לא צומח יותר שיער ובמקרים אחרים גם אחרי 20 טיפולים השיער ממשיך לצמוח
    הסרת שיער הוא עסק מאוד מסובך, יש המון קריטריונים שמשפיעים על תוצאת הטיפול
    מכשירי לייזר להסרת שיער ואפילו מכשירי אינפרא אדום לא יכולים לצאת בשום הצהרה גורפת אז להאמין להצהרות כי מכשיר ביתי אחרי 4 טיפולים יסיים את רוב השיער זה די אבסורד!!! השיטה של המכשיר היא ELOS – אינפרא אדום לכל דבר, רק הרבה פחות מרוכז, לכן סיכוי שיטפל בשיער לכל החיים הוא אפסי. יכול להיות שאחרי 10 שנים של שימוש במכשיר השיער יצמח פחות, אבל בהחלט לא יעלם.
    ומצד שני למה להשקיע ככ הרבה כסף ... אם תמשיכי להוריד שערות בשעווה עוד 10 20 שנה לא יגדל יותר שיער בחלק מהאזורים ...
    הסרת שיער בלייזר מאפשרת ברוב המקרים לך מיד בתחילת הטיפולים להפסיק לחשוב ולהתעסק בשיער. חשוב לבדוק מה המכשירים בהם טופלת בפרופורציה, האם הטיפול היה אפקטיבי מבחינת הפרמטרים וכמו כן חשוב להבין ששיערות בודדות תמיד ישארו, ולא משנה באיזה מכשיר תטופלי. אבל בודדות זה בודדות ולא שתתעסקי בהם כל הזמן. כמו כן כמות הטיפולים משתנה ממטופל למטופל. לגבי מכשיר ME - הוא בשוק רק כחודשיים, איך אחותך הספיקה כבר לעשות 4 טיפולים איתו?? ואם זה טיפולים פעם בשבועיים, אז האפקטיביות לא אומרת כלום, תבקשי מאחותך להמתין כחודשיים ואז תראי מה קורה!
    הסרת שיער בלייזר פשוט קצרה יותר גם בכמות הטיפולים שתבצעי וגם בזמן סביר שיאפשר לך להנות שנים ארוכות ללא התעסקות בשיער.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תראי...

ד"ר יובל ד
    31/05/2011

אני עשיתי טיפול הסרת שיער ב-care. הם היו מאוד מקצועיים ואדיבים ואני מרוצה מהתוצאה. היו זמנים שהתקשרתי ולא הצלחתילקבוע תור בדיוק לזמנים שנוחים לי,, אבל בסך הכל השירות היה מקצועי, אדיב והכי חשוב מוצלח.ניסיתי לפני זה לעשות טיפול באינפרה אצל הקוסמטיקאית בעיר שלי, אבל זה ממש כאבוהשיער גם גדל דיי מהר, אז לפעמים אולי כדאי להשקיע קצת יותר לקבל תוצאה שתהיה אפקטיבית לאורך זמן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו