מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסרת שיער ברגליים וחלק תחתון של בטןאיתי02/06/2011
היי,
אני בחור בתחילת שנות ה-20. בגדול לא מאוד שעיר. אבל ברגליים אני מאוד שעיר ובחלק התחתון של הבטן אני גם די שעיר. לא הייתי רוצה להיפטר מכל השיערות כי קצת שיערות זה סבבה וגברי יותר. אבל לא שזה הרבה כמו איך שזה אצלי ברגליים!
בינתיים קיצצתי את השיערות ברגליים ובחלק תחתון של הבטן ע"י מספריים אבל לצערי זה רק החמיר את המצב כי השיערות הפכו לכהות יותר ועבות יותר. ואני די מתחרט על כך שעשיתי זאת, אבל עכשיו זה די מאוחר מידי...
שמעתי על משחה להורדת שיער לגבר-VEET. רציתי לשאול מה ההבדל בין הורדת שיער במשחה להורדת שיער במספריים? מה יותר יעיל? איזו דרך פחות מזיקה לגוף?
וגם רציתי לשאול - האם הורדת שיער (ע"י קיצוץ השיער במספריים) יכול לגרום לצמיחת יותר שיערות (או שזה גורם לשערה עצמה להיות יותר עבה וכהה)? האם זה יכול לגרום לצמיחת שיערות אף באזורים אחרים בגוף שלא קיצצתי בהם את השיער (למשל: אזורים שסמוכים לאזור שקיצצתי את השיער)?
אני קצת מתוסכל מזה ולא כל כך יודע מה כדאי לעשות. אשמח לשמוע עצות.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער ברגליים וחלק תחתון של בטן - תגובה
02/06/2011שלום איתי,
אין הבדל מהותי בין גילוח,קיצור במספריים או ויט. כל ה-3 מקצרות את השיער,2 מכנית והאחרונה,כימית.
אתה בגיל,של הוספה הדרגתית של שיער מעצם היותך גבר.
לאחר גילוח,השיער אכן נראה יותר לעין,אני לא חושבת שהוא מתרבה.
אולי כדאי לך לא להתעסק איתו בשלב זה,או עדיף למרוט.
ברגליים-אתה יכול לשקול דילול בלייזר/אור הבזקי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת....
איתי03/06/2011ממה שהבנתי מאנשים קיצוץ/דילול השיער אצל גברים עלול אף לגרום לדלקת. מה הסיכוי שדבר כזה יקרה ואיך ניתן למנוע זאת?
בנוסף, ממה שהבנתי ממך ברוב המקרים קיצוץ שיער ברגליים ע"י מספריים. אינו גורם לצמיחת שיערות נוספות/עיבוי משמועותי של השיער בטווח הארוך. אם כך נראה לי שהכי טוב לקצץ את השיער פעם במספר ימים/שבועות בעונת הקיץ כשהרגליים חשופות. תקני אותי אם אני טועה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת.... - תגובה
שי שחר03/06/2011איתי שלום
קיצוץ לא גורם לדלקת זקיק השיערה,רק גילוח או לעיתים שעווה
לא צריך לקצץ פעם במספר ימים,אפשר גם פעם בחודש וחצי-חודשיים וזה די מחזיק מעמד
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה...
איתי03/06/2011לא ענית לי על השאלה ששאלתי בהודעה והיא: "האם קיצוץ שיער באזור מסויים של הגוף עלול לגרום לצמיחת יותר שערות באזור הסמוך לו בגוף לא באזור אחר "הקרוב" לאזור שבו קיצצת את השיערות). אני מאמין שלא אבל מעדיף לקבל תשובה מקצועית בנושא. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה... - תגובה
שי שחר03/06/2011איתי
לא ראיתי שדבר כזה קרה ואם כן,אז אין קשר בין צמיחה באיזור אחר לקיצוץ שיער באיזור מסוים.
רק ממליץ לך בחום ,לא לגלח ,רק לקצץ
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובות
איתי03/06/2011באמת עדיף לקצץ מלגלח. גם קצת שיערות זה גברי ומתאים יותר לבן. פשוט אצלי יש בצורה מוגזמת! בכל מקרה, הכי טוב שאקצץ משהו כמו פעם בחודש בחודשי הקיץ ואשתדל להשלים עם זה שבחלק מהגוף אני שעיר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובות - תגובה
שי שחר03/06/2011אתה צודק , כל ענין אסתטי, כמו תיספורת למשל, דורש תיחזוק, אני שמח שאתה מודע לבעיה,ועוד יותר, שתצליח לפתור אותה בצורה שאינה קיצונית או מגוחכת לשביעות רצונך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
הסרת שיער אפילציה כמות הטיפולים
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)