מעבר בין שיטות הורדה שונות.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעבר בין שיטות הורדה שונות.
    סופי
    03/06/2011

שלום,
    אני כהת עור.
    התחלתי טיפולים באינפרה אדום, אך כיון שעורי רגיש, ברגע שהייתי אפילו משתזפת אז כבר היו לי כוויות.
    החלטתי במקביל, את הידיים, שהן בד"כ מועדות לשיזוף, אעשה בSHR. צירפתי לכך עוד איזורים.
    אני לא אוהבת את רעיון הגילוח. הוא מפריע לי מאוד והקוצים לא נעימים במיוחד באזורים שמשתפשפים בתדירות גבוהה, כמו בית שחי ומפשעה, והייתי מעדיפה אזורים אלו לחזור לעשות באינפרא, כדי שאווכל למרוט.
    האם מעבר מ SHR לאינפרא תהרוס את כל הטיפול?
    (וגם מה במקרה של הכיוון ההפוך?)

(אגב, באזור אחד עשיתי גם מס' טיפולים גבוהה, בSHR כבר היה שיפור קל , עשיתי הפסקה ארוכה , וכל השיער חזר, האם במקרה הזה, כבר לא ישנה באיזו שיטה לעשות, ו/או בכלל כדאי להפסיק כי זה אזור כנראה יותר הורמונאלי, וחבל על הזמן והכסף?)

תודה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מעבר בין שיטות הורדה שונות. - תגובה

שי שחר
    03/06/2011

היי סופי
    ראשית, לא הייתי ממליץ לך לבצע טיפולים בידיים או בכל איזור שחשוף לשמש, במהלך הקיץ
    נכון שמשווקים את SHR כמכשיר שמאפשר הסרת שיער גם על שיזוף,אולם בהיותך כהת עור, הייתי ממליץ לך להיזהר יותר ולהמתין עד אוקטבר-נובמבר ואז להתחיל.
    לגבי איזור המפשעות, לא כל כך הבנתי את מה שרשמת לגבי מריטה כאשר תעשי אינפרא.
    האם לא גילחו את האיזור לפני האינפרא? באיזה מכשיר מדובר?
    אשמח לתשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

סופי
    04/06/2011

נראה לי שקוראים לזה IPL .
    (תודה, אני אכן מאוד נזהרת משיזוף בכל מקרה ונמרחת, כיון שאני משתזפת ממש בקלות, ומשתדלת לא לעשות טיפולי הורדה באזורים חשופים בקיץ, כיון שנכוותי בעבר.)

על פי הקוסמטיקאית שלי, באינפרא ניתן ואפילו רצוי למרוט או להוריד עם מכונה ולא לגלח. (כמובן שאני לא מורידה ב9 ימים שלפני הטיפול.) .

וכרגע אני עושה במפשעות בSHR שבשיטה זו לא מורידים מטיפול לטיפול, אלא רק מגלחים. דבר שכפי שאמרתי, מפריע לי מאוד.
    לכן אני מעוניינת את האזור הזה להעביר לאינפרא.

הייתי שמחה אם תוכלו לתת לי מענה ואם אתם יודעים בקשר למעבר בין שיטות ההורדה השונות, והאם יעילות הטיפול נפגעת. כיון שכל אחת מהקוסמטיקאיות בכל מקרה ממליצה להשתמש בשיטה שלה, דבר שהוא ברור, אך לא מאוד אינפורמטיבי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו