שאלה--

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה--
    שאלה
    05/06/2011

אני בן 17 די שעיר ,השערות די כהות וזה קצת גורם לי לבטחון עצמי נמוך והייתי רוצה לעשות הסרת שיער כמעט בכל הגוף,בין היתר,באזורים הבאים:
    ידיים,כתפיים,בטן,חזה,גב תחתון,מפשעה,אזור הישבן,רגליים וכפות רגלים,,כן כן , בכל הגוף.
    א.האם בכל האזורים הללו ניתן לבצע הסרת שיער?
    ב.הסרת שיער מסוכנת?
    ג.(זה קצת מגעיל,אבל לשם כך נועד הפורום)- ניתן להסיר שיער מהאזור שמסביב לפי הטבעת,מסביב לאשכים (לא כולל שק האשכים) ומסביב לשערות הערווה ? -מבחינה רפואית, והאם המטפלים לא נמנעים מלטפל באזורים אלה בגלל אי נעימות.
    ד.האם ניתן בכלל לעשות הסרת שיער כה מקיפה (מבחינה בריאותית).
    ה.כמה אמור לעלות כל הסיפור הזה? (בהתחש בעובדה ששערותיי די כהות )

מצטער,אני יודע שחפרתי.אשמח לקבל תשובה.
    בתודה,שעיר לעזאזל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה--

הוספת תגובה

• שאלה-- - תגובה

שי שחר
    06/06/2011

שלום רב לך "שעיר לעזאזל"

ניתן לעשות טיפולי לייזר או IPL בכל האיזורים שציינת,כולל האיזורים האינטימיים.
    כמובן שמגיעים לטיפול אחרי מקלחת טובה ואז לא נגעלים משום דבר.

בגיל שלך,17, לא הייתי ממליץ להיכנס לטיפולים כאלו,היות ואתה עדיין צעיר ולא מאוזן הורמונלית. סיכוי להצלחה הוא נמוך. נכון ששיערות מסוימות תושפענה מהטיפול אולם,אחרות ימשיכו לגדול עד לסיום ההתבגרות ההורמונלית והטיפולים יימשכו לאורך המון זמן.
    העלויות לטיפולים בכל הגוף הן גבוהות בסדר גודל של אלפי שקלים(10.000 ויותר).
    שיהיה בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו