מעבר מאינפרא אדום לליזר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעבר מאינפרא אדום לליזר
    חני
    09/06/2011

בת 32, עשיתי 10 טיפולים באינפרא אדום עם תוצאות טובות מאוד (דילול של כ- 60%). רואים נשירה לאחר כל טיפול והשיער גודל פלומתי יותר. יש לציין כי אני בהירה מאוד עם שיער כהה מאוד!
    אני שוקלת לעבור להמשך טיולי בלייזר כי אמרו לי ששם התוצאות לטווח זמן ארוך יותר ופחות מושפע משינויים הורמונליים.
    האם כדאי? כמה עוד טיפולי צריך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעבר מאינפרא אדום לליזר

הוספת תגובה

• מעבר מאינפרא אדום לליזר - תגובה

שי שחר
    09/06/2011

היי חני

ראשית,לא ציינת באיזה איזור בגוף עשית את הטיפול
    שנית, במידה ובאותו איזור שעשית אינפרא,את מעונינת לעבור לליזר,חוששני שזה לא ממש יעבוד כיון שלייזר לא "אוהב" שיער פלומתי, ונהפוך הוא, קרן אור IPL , משפיעה יותר טוב על איזור של שיער פלומתי
    בהצלחה
    שי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה. האיזורים

חני
    09/06/2011

שטיפלת הם: רגליים מלאות, מפשעות, ידיים ובית שחי. ברגלים ובמפשעות צומח מעט שיער ונראה פיחות מטיפול לטיפול.
    אולם בידיים ובבית השחי עדין נראה שיער וכנראה בגלל שאני מגלחת שם המון בין הטיפולים השיער צומח עדיין כהה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה. האיזורים - תגובה

שי שחר
    09/06/2011

היי חני
    מוזר שבית שחי מגיב פחות טוב לטיפולים,וגם ידיים.
    לעיתים כאשר "נתקעים" במהלך טיפול, ניתן לעשות שעווה ולהמתין כחודש ואז לעשות שוב טיפול IPL. השעווה פשוט מסדרת איפוס שורשים שהם בשלב צמיחה,השלב בו הטיפול הוא אפקטיבי ואז ייתכן שיפור בתוצאות.
    לגבי הידיים,הייתי מציע לקחת הפסקה במהלך הקיץ כדי שלא יהיו נזקי שיזוף. חודש לפני טיפול IPL שלאחר הקיץ לעשות שעווה . בידקי זאת עם המטפלת שלך בבקשה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה. האיזורים - תגובה

שי שחר
    26/06/2011

היי חני

בגדול, IPL מתקדם, עשוי מאוד לדלל איזורים שהלייזר כבר אינו משפיע עליהם כל כך.
    לגביהשאלה באיזה איזורים אולי ניתן לקדם את הטיפול בעזרת לייזר,רצוי להתייעץ אישית במכונים השונים.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו