מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה דחופה ביותררונית10/06/2011
יש לי שיערות רבות סביב הפיטמות בחזה שחורות ואני רוצה להתחיל טיפול באזור הזה אבל מפחדת מכמה סיבות
1 שאני מפחדת מכאבים ומצריבות באזור הזה
2 שאני לא יודעת באיזה מכשיר לעשות תטיפול
3 שאני לא יודעת עם מי להתייעץ
4 אני לא יודעת מה יהיו תופעות הלואי של טיפול כזה
5 אני לא יודעת איך לגלח באזור הזה אני פוחדת שהשיערות יכנסו לי לתוך העור
6 העור שלי מאוד רגיש לגילוח ישר יוצאים לי פצעונים ואדמומיות
אני לא יכולה לעשות טיפול במכשיר סלקטיף כי יש לי הרבה שערות שמה
מישהי יכולה לייעץ לי מה לעשות כי אני כבר מיואשת מהמצב הזה ולא יודעת למי לפנות לקבלת עזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה דחופה ביותר - תגובה
שי שחר12/06/2011שלום ירדן
לדעתי הפיתרון היחיד הוא סלקטיף פרו ואין בעיה שיש יותר מידי שיער שם,הטיפול יארך 20-25 דקות אצל קוסמטיקאית מיומנת, מעבר לזה, את בעצמך שוללת כל פיתרון אחר שאפשר להציע.
אגב, זה לא בתחום שלי, אבל האם ניסית קרם טוב להסרת שיער? בתנאי שניתן כמובן לעבוד איתו באיזור המדובר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשי
רונית12/06/2011תוכל בבקשה להמליץ לי על קוסמטיקאית מיומנת אני לא יודעת למי לפנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשי - תגובה
שי שחר12/06/2011באיזה איזור את גרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשי
רונית12/06/2011אני גרה בהרצליה אבל אם יש לך לתת לי כמה קוסמטיקאיות שהם באזור השרון גם טוב
הייתי רוצה לקבל המלצות על קוסמטיקאית טובה ומיומנת כמו שכתבת
כי אני ממש לא מכירה ומפחדת לייפול על קוסמטיקאית שתסחוב אותי בטיפולים וגם יקרנית ווגם לא מיקצועית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשי - תגובה
שי שחר13/06/2011ירדן שלום שוב
היות ואמרת שאת פוחדת משיטות פולשניות וכאבים אז הפיתרון האפשרי הוא סלקטיף פרו,
ביקשת שאמליץ אז יש ברמת השרון מישהי טובה בשם זהבה זגורי
0545577271 או 035473237 ,דברי איתה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפילציה
אלקיים יפעת12/06/2011שלום רב,
לפי המצב שאת מתארת רק אפילציה יכולה לעזור לך להסיר את השיער לצמיתות.
לא גילוח, ולא משחת גילוח ולא כל דבר אחר.
טיפול נקודתי יסודי וטוב על כל שערה בנפרד ואת מתפטרת מהשיער.
חשוב ללכת לאפילטורית טובה ומיומנת כזאת שאפשר לקבל המלצות עבור עבודתה.
בהצלחה
יפעת אלקיים
אפילציה ושעווה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)