לייזר בבטן - סיכונים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לייזר בבטן - סיכונים
    מה
    10/06/2011

שלום,
    אינ שוקלת לבצע הסרת שיער לצמיתות באיזור הבטן. השאלה שלי היא האם לייזר מסוכן ? איזור הבטן אצל נשים לא רגיש יותר? זה לא יכול לגרום לסיכונים אחרי זה, בהיריון או משהו?
    בנוסף אני כבר מסירה שיער ממקומות שונים בגוף במכון בו אין אחריות לאחר היריון - האם לאחר ההיריון השיער יכול לחזור? ואם כן באיזו רמה? האם הוא נושר לאחר מכן שוב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לייזר בבטן - סיכונים

הוספת תגובה

• לייזר בבטן

יפית
    25/08/2011

גם אני כבר כמה ימים חשבתי על זה,מה קורה עם אני עושה בכל איזור הבטן+מפשעות ? חלילה לא עלול להיפגע השחלות ? הרחם ? או נזק כל שהוא ?
    דבר נוסף אין לזה קרינה ?
    אני מטופלת בכל הגוף כמעט ואת האמת אני קצת לחוצה לגבי העניין הזה.
    אגב מי עונה על השאלות האלה בפורום ? אדם מקוצעי שמתמחה בעניין זה ?
    תודה רבה
    יפית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לייזר בבטן - סיכונים - תגובה

שי שחר
    12/06/2011

שלום N,
    אבדוק ואשיב לך בהמשך היום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לייזר בבטן - סיכונים - תגובה

שי שחר
    12/06/2011

שוב שלום
    במשך כל עשרות השנים בהן מתבצעים טיפולי לייזר,לא הוכח איזשהו קשר בין טיפולים כאלו לבין בעיות פוריות בקרב נשים.
    לגבי שיעור שלאחר הריון:
    בעקבות כל שינוי הורמונלי כנראה שיצמח שיער.לא ניתן לדעת באיזו רמה כיון שזה אינדוידואלי לכל מטופלת אולם יש לבצע טיפולי הסרת שיער ולהתייחס אליו כאל שיער חדש,הוא לא ינשור מאליו.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם כך

מה
    16/06/2011

יש בכלל טעם לעשות הסרת שיער בשלב הזה ? (גיל 21) אם במילא השיער כנראה יחזור??
    האם קיימות חברות נוספות שמתחייבות להמשיך בטיפולים במידת הצורך לאחר היריונות מלבד אמריקן לייזר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם כך - תגובה

שי שחר
    16/06/2011

שלום לך שוב,

אני מאמין שעשרות נשים נתקלו בבעיה הזו והחלטתן הייתה לבצע הסרת שיער.
    אם לתת לך תשובה כנה,גם כך הסרת שיער איננה לצמיתות אלא לטווח ארוך ובקרב כל מטופל, בין אם מדובר בגבר ובין אם אשה, קיים הסיכוי שבעקבות שינוי הורמונלי או סיבות אחרות,תתחיל צמיחה מסוימת(ההדגשה על מסוימת) גם לאחר סידרה של טיפולים. לכן מידי פעם ניתן לבצע טיפולים משמרים.
    אני לא מכיר לעומק את אופן השיווק במכונים ,אך יודע שישנם מכונים גדולים שמעניקים סדרות טיפולים ,ואני מצטט:"עד שלא יישאר שיער"..נסי לבדוק את האופציה הזו.

בהצלחה
    שי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו