מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נזקים בעקבות הסרת שיער בלייזראירה13/06/2011
טופלתי בחברה גדולה עם מוניטין להסרת שיער למשך שנתיים - ברגליים עברתי כ12 טיפולים והשיער חזר, דולל אבל נשאר לא מעט, בערך 70% נשאר. שיער כהה יחסית על עור בהיר. השאלה היא כמה טיפולים צריך להסרה לצמיתות?טופלתי ע"י לייטשיר ואח"כ גם התנסיתי במכשירים אחרים כמו IPL אלכסנדריט סופרנו ועוד. אין לי בעיה הורמונלית.
טופלתי בכל היד (זרועות) כולל גב עליון 10 טיפולים - הבעיה היא שבחלק העליון של הזרועות היה לי שיער פלומתי כנ"ל לגבי גב עליון (שכמות) ובעקבות הטיפול בלייטשיר צמח לי שיער פי שניים וגם כהה. נהרסו לי החיים בגלל זה. אני לא הולכת עם חולצות שחושפות את הגב העליון, על בגד ים אין מה לדבר. אני לא יודעת מה לעשות. ללכת לעוד סדרות של טיפול לתיקון הנזקים? להסיר כל החיים עם שעווה? אפשר בכלל לתקן את הטעות הזאת שעשיתי?
יש לי גם שיער פלומתי בגב תחתון אבל אני כבר פוחדת לעשות עם זה משהו. אני לא רוצה שיקרה לי מה שקרה עם החלק העליון בזרוע ובגב!
ניסיתי גם לדבר עם החברה אבל הם מתנערים מאחריות
אודה לתשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער לצמיתות
משה רומן03/08/2011זה ידוע שאין כזה דבר הסרת שיער לצמיתות, הכי הרבה שתוכלי להשיג זה 90% בתקווה ל100%, אולי טיפולים נוספים יעזרו? אין לי מושג.
הרבה תלוי בגנים, ואולי את לא כשירה להסרת שיער לצמיתות, תקראי את הלינק שצירפתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנזקים בעקבות הסרת שיער בלייזר - תגובה
שי שחר04/08/2011היי אירה
אני מבין ממה שרשמת שניסו לפתור את הבעיה במכשירים אחרים אך ללא הצלחה.
הבסיס לבעיה הוא שנגעו באיזורים שלא היה צריך לגעת ואני מקווה מאוד בשבילך,שאת לא תרמת לזה בהתעקשויות מיותרות.
אין מנוס מלהסיק עכשיו שאת אינך מתאימה לטיפולים האלו,כנראה בגלל גנטיקה .
אני מציע שתפני גם לרופאת הנשים שלך כדי לשהיא תראה גם את הבעיה ואולי אצלה יימצא הפיתרון
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנזקים בעקבות הסרת שיער בלייזר - תגובה
סופי ברנר04/01/2012חשוב לדעת בת כמה את וכמו כן אני הייתי ממליצה לבצע בדיקות של פרופיל הורמונלי, ע״מ לשלול צמיחה עקב עודף הורמון כלשהו, מאחר ולא צירפת תמונות.
מעבר לזה, גב במיוחד שכמות וחלק העליון של הזרועות עם שיער פלומתי הינם אזורים בעייתיים מאוד, שבדרך כלל אנחנו ממליצים ללקוחות שלנו, במיוחד הצעירות שבהן (עד גיל 30-35) לא לטפל.
ע״מ לתת לך תשובות מדוייקות אני צריכה או לראות אותך או לפחות תמונות של המצב. במידה וגילך מתחת ל30 אני לא הייתי ממהרת להמשיך את הטיפולים, במיוחד ללא בדיקות הורמונליות. במידה ותחליטי לפנות לcare אני באופן אישי אשמח לעזור לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אירה
שרה18/11/2011האם מצאת פתרון לבעיה?
הזדהתי עם מה שרשמת כי זה בדיוק מה שקרה לי
אני גם לא יודעת מה לעשות עם הגב העליון והכתפיים...אובדת עצות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתתעניינו במכשיר e-one
אורלי21/11/2011נכון שה זה יקר אבל אצלי וחבריי תוצאות מדאימות אפילו למי שהיה במכון ולא עזר לו
הכשיר תוצרת צרפת ובטיחותי. אוליי זה פתרון!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש עוצמה כזו אצל קוסמטיקאית ?
אני22/11/2011יש עומצה כזו אצל קוסמטיקאית או זה נמוך מדי?...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא רק עניין של עוצמה
אורלי22/11/2011ממה שהבנתי למכשיר חייב כמה פרמטרים כדי להיות אפקטיבי, לא רק עניין של עוצמה
אני כבר לא מאמינה במכשירים שאפשר למצוא אצל קוסמטיקאיות שהן ארבה פעמים תוצרת סין,,,אבל נראה לי שהם דווקה מסבירים די טוב ממה נובעת איכות של מכשיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא רק עניין של עוצמה - תגובה
שי שחר29/11/2011שלום דוד
רצוי באמת להתייחס למכשירים כמו סינרון אלוס המיוצר בישראל או למכשירים המיוצרים באירופה או בארה"ב.
לגבי עוצמה ופרמטרים נוספים,אני חושב שגם אם תיתן את המכשיר הכי טוב לקוסמטיקאית שאיננה עובדת עם הראש, הטיפול ייכשל
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסיכום המכשיר משתלם ? 8000 ש"ח
אוף02/12/2011אם העוצמה היא 12 , זו העוצמה שהקוסמטיקאית שלי התחילה בה בטיפול הראשון .
שי אני אשמח אם תסתכל בעמוד הבית של המכשיר כתוב שם על הטכנולוגיה ואיך היא עובדת .
אתה תדע יותר טוב ממני אם זה אפקטיבי .
המכשיר כמעט עולה 8000 ש"ח ....
ונשארו לי עוד 3 טיפולים , אם במידה ואני רוצה להוסיף טיפולים היא (קוסמטיקאית) דורשת את אותו סכום 900 ש" לטיפול ואני לא רואה איך אני מגיעה לדילול עוד 3 טיפול .
אולי כדאי לי לקנות את המכשיר ולהפסיק את הטיפולים אצלה????
מה דעתך על המכשיר?? ו12 זו עוצמה לא קטנה לממכשיר ביתי , אני בטוחה שזה יקח יותר טיפולים בביתי אבל זה עדיף לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאה השם שלו :E-ONE
אוף03/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהe-one נותן תוצאות
אורלי04/12/2011אף מכשיר, אפילו מקצועי, נותן תוצאות לצמיתות כי יש הורמנים. אבל אני אחרי הריון ובמקום לחזור שוב לקוסמטיקאית אני עושה כמה טיפולים בבית וזה כבר עובר... עם ה e-one כמובן!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסיכום המכשיר משתלם ? 8000 ש"ח - תגובה
שי שחר03/12/2011שלום לך יקירה
לא ציינת כמה טיפולים עשית,באיזה איזורים בגוף ומה הן לדעתך התוצאות בשלב זה:האם הבחנת בדילול בצמיחה/הפסקת צמיחה ממקומות מסוימים וכדומה?
בחנתי את עמוד הבית של המכשיר ודעתי לגמרי המילה "צמיתות" ידועה כאן לכולם:אין חיה כזו, וגם אם למי מהמטופלים ישנה הפסקת צמיחה לטווח ארוך,אין זה אומר שלאחרים תהיה אותה התוצאה מהסיבות שכבר סקרנו כאן מספר רב של פעמים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנזקים בעקבות הסרת שיער בלייזר - תגובה
סופי ברנר04/01/2012חשוב לדעת בת כמה את וכמו כן אני הייתי ממליצה לבצע בדיקות של פרופיל הורמונלי, ע״מ לשלול צמיחה עקב עודף הורמון כלשהו, מאחר ולא צירפת תמונות.
מעבר לזה, גב במיוחד שכמות וחלק העליון של הזרועות עם שיער פלומתי הינם אזורים בעייתיים מאוד, שבדרך כלל אנחנו ממליצים ללקוחות שלנו, במיוחד הצעירות שבהן (עד גיל 30-35) לא לטפל. ע״מ לתת לך תשובות מדויקות אני צריכה או לראות אותך או לפחות תמונות של המצב. במידה וגילך מתחת ל30 אני לא הייתי ממהרת להמשיך את הטיפולים, במיוחד ללא בדיקות הורמונליות. במידה ותחליטי לפנות לcare אני באופן אישי אשמח להיוועץ לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנזקים בעקבות הסרת שיער בלייזר - תגובה
שי שחר14/06/2011שלום אירה
ידוע שחלק מן האיזורים שבהם בוצע הטיפול הינם איזורים של שיער הורמונלי ולכן התופעה של צמיחת יתר שם בעקבות טיפולי לייזר,היא תופעה מוכרת.
באיזה גיל התחלת את הטיפולים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפני שנתיים בגיל 30, מה הפתרון?
אירה21/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנזקים בעקבות הסרת שיער בלייזר - תגובה
שי שחר21/06/2011היי אירה
אכן בעיה בעייתית הדורשת מאיתנו להיות קצת יצירתיים.
האם תוכלי לפרט עבורי בבקשה בדיוק באיזה איזורים טופלת בIPL ובכמה טיפולים מדובר?
האם במקור,לפני שהתחלת בטיפולים בלייטשיר,צבע השיער היה ממש שחור או יותר נוטה לחום וחלקים כמו ביד העליונה שהיו מאוד דקים וכמעט בהירים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)