אינפרה אדום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אינפרה אדום
    נועה
    18/06/2011

שלום.
    רציתי לדעת האם יש קשר בין טיפול להסרת שיער באינפרה אדום להפסקת המחזור החודשי?

אני בת 17 בתת משקל, יש ל בעיות אכילה אם זה משנה..
    ויש לי ספקות לגביי הטיפול באינפרה, האם הטיפול מתאים למצב שלי, או שאין שום קשר? האם עדיף לעשות טיפול בקיץ או בחורף? והאם זה נכון שהמחזור יכול להיפסק עקב טיפול באינפרה?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אינפרה אדום

הוספת תגובה

• אינפרה אדום - תגובה

שי שחר
    18/06/2011

שלום נועה

סביר להניח שקראת רבות על נושא בעיות אכילה ותת משקל,ממה שאני קראתי,הבנתי שהפסקת מחזור או מחזור לא סדיר הם בד"כ סימפטום מאוד שכיח בקרב נשים עם בעיות כאלו.
    במשך השנים הרבות של שימוש בלייזר ובאינפרא לא הוכח קשר בין הטיפולים לאלו שהן בעיות פוריות בקרב נשים.

במידה והיית באה אלי לייעוץ בנושא הסרת שיער,הייתי די מסתייג מלטפל בך,כל עוד יש את הבעיות הנוספות שציינת, ולמה?
    ראשית,הגיל הצעיר שלך,ושנית, בעקבות בעיות האכילה,הגוף שלך עובר שינויים כל הזמן,יתכן וגם העור מאוד מיובש ודק עקב מצב התת משקל, כל אלו יהיו פרמטרים שישפיעו לרעה על התוצאות וגם ייתכן שייגרמו לך הרבה כוויות במהלך הטיפול.

ניתן לבצע טיפולי הסרת שיער גם בקיץ,בתנאי שלא מדובר באיזורים חשופים כמו ידיים או רגליים למשל. אין באפשרותינו להשגיח על התנהלות המטופלים ולכן זו אחריות אישית של כל אחד ואחד.
    אני אישית נמנע מלטפל בידיים ,רגליים בקיץ.
    לסיום,אני מציע גם שתשוחחי עם הרופאים שלך ותקבלי עוד תשובה מוסמכת ואישור בכתב מרופא,שאת מתאימה(או לא ) במצבך, לטיפולי הסרת שיער
    בהצלחה והרבה בריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו