הסרת שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער
    בן
    18/06/2011

שלום,
    אני עשיתי בעבר כ-25 טיפולים בלייזר אך התוצאה ממש לא כפי שציפיתי,מה לדעתכם כן
    ניתן לעשות?(צבע עור בהיר ושיער שחור)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער

הוספת תגובה

• הסרת שיער - תגובה

שי שחר
    18/06/2011

היי בן
    מה הוא גילך ובאיזה גיל התחלת את הטיפולים? באיזה מכשיר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער ללא הצלחה

בן
    22/06/2011

בן 30 והתחלתי בגיל 25,עשיתי טיפולים במכשיר לייטשר וגם באלכסנדרית.
    עשיתי לערך 25 טיפולים,אפשר לומר בהערכה שכ-15 אחוז שיער ירד.
    מה ניתן לעשות?מאוד רוצה שזה יצליח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער ללא הצלחה - תגובה

שי שחר
    22/06/2011

באיזה איזור בגוף מדובר,האם היית באותה תקופה מטופל באילו שהם כדורים באופן קבוע,האם הכל מאוזן כולל בלוטת התריס? נסה לפרט כל מה שאתה יכול כדי שלא נתעכב במתן התשובות
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער ללא תוצאות

בן
    22/06/2011

הטיפול נעשה באיזור הגב ובאיזור החזה והבטן,לא משתמש בתרופות כלל מבחינה הורמונלית הכול בסדר,כשהתחלתי השיער היה שחור אך עם הזמן השיער הפך לדק יותר שוב לא בכול האיזורים שציינתי,מהו המכשיר המתאים?כי אני אובד עצות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער ללא תוצאות - תגובה

שי שחר
    22/06/2011

אוקי

אני מציע שתבדוק אופציה לעשות כמה טיפולים ב IPL ,לפחות באחד מהאיזורים, אבל זאת כמובן לאחר שיראה אותך מטפל מנוסה שיוכל לדעת לפני כן, מה הסיכוי לדלל את מה שיש,וזאת על סמך סוג השיער שנשאר אחרי טיפולי הלייזר(דק,פלומתי מאוד,דק מאוד,חסר פיגמנט וכדומה).
    אגב,עשית 25 טיפולים כיון שהובטח לך לטפל עד שלא יישאר שיער? כי אני מניח שהשיער הפך לדק כבר בטיפול השביעי-שמיני?
    האם ניסו במהלך הטיפולים המתקדמים יותר ,לטפל בך בIPL.

לגבי IPL, אני אישית לא יכול להמליץ כאן על מכשירים ספציפיים .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו