אפילטורית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אפילטורית
    אלדר
    18/06/2011

שלום

אני בן 32, התחלתי לא מזמן טיפולי לייזר באזור הגב והכתפיים,
    אני מעוניין להסיר שיער בכפות הידיים ולדלל בידיים
    הבנתי שהשיטה המומלצעת זה אפילציה?
    1. מה לדעתכם השיטה המומלצת לטיפול
    2. האם מישהו יכול להמליץ לי על מישהו מקצועי.

עור שלי בהיר ושיער שחור כהה

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אפילטורית

הוספת תגובה

• אפילטורית - תגובה

שי שחר
    18/06/2011

היי עומר

מניסיוני כמטפל אוכל לומר שאיני מבין מדוע הכיוון הוא אפילציה ולא לייזר או IPL
    המכשירים עובדים יפה מאוד באיזור הידיים.רק לא מומלץ לטפל בתקופת הקיץ.(גם אם תבחר באפילציה). אם החששות שלך הן בגלל אופן הצמיחה שבין טיפול לטיפול,תבצע את הטיפול החל מנובמבר כשניתן כבר ללבוש חולצה ארוכה, וכמו כן מותר לך לגלח בין הטיפולים ,ואז הצמיחה הלא אחידה לא תיראה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפילטורית - תגובה

יפעת אלקיים
    19/06/2011

שלום רב
    אפילציה היא שיטה טובה להסרת שיער לצמיתות - זה נכון
    היא שיטה טובה וישנה ובעלת "תעודת ביטוח" במידה ואתה מטפל אצל אפילטורית טובה מוסמכת שיודעת מה לעשות.
    אבל
    היא שיטה הידועה לשמצה ברמת הכאב שלה, אלא אם אתה מורח משחה מאלחשת אשר מטשטשת את הכאב.
    היא שיטה הנחשבת לפחות טובה לדילול מכיוון שכדי להעלים את השערה לגמרי צריך לטפל בה מספר פעמים- ואף אחד לא יוכל להגיד לך כמה טיפולים. וצריך לחזור ולטפל באותה שערה שוב ושוב - כך שלדילול זה פחות טוב.
    להסרת כל השיער - זה אפשרי.
    חוץ מזה ישנם מכשירים אשר יכולים לטפל בשיער שחור על עור בהיר יותר מהר מאשר אפילציה אבל צריך לבחור טוב טוב את המכשיר המתאים לך, ללכת ליעוץ בכמה מקומות ולהחליט על פי הנתונים שתקבל.
    יש המון חומר באינטרנט לגבי מכשירים שונים שייעצו לך כך שתוכל תמיד לבדוק שוב לפני שתחליט.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו