בדיקת מכונים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת מכונים
    שרית
    18/06/2011

שלום לכולם

קיבלתי 3 הצעות מחיר מחברות ידועות על הורדת שיער בלייזר
    מבין השלושה קיבלתי גם מנטורפיל( עם הצעת המחיר הכי אטרקטיבית)
    האם אפשר לסמוך על נטרפיל?..

מישהו עשה הסרת שיער בלייזר שם?? בכל מקרה על איזה מקום אתם הכי ממליצים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת מכונים

הוספת תגובה

• בדיקת מכונים - תגובה

שי שחר
    18/06/2011

היי שרית
    האם את יודעת באיזה מכשיר משתמשים בכל מכון שבו התייעצת ומה הכי מתאים לך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי שי

שרית
    18/06/2011

כן. בלייט שיר יש לי גוון עור בהיר ושיער שחור אני פשוט לא רוצה לבחור במכון שאין לו אחריות...לכן אני מבקשת אם אפשר המלצות מכאלה שעברו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי שי - תגובה

שי שחר
    18/06/2011

שרית שלום

כפי הידוע לי הלייטשיר מניב תוצאות טובות.

אולם, מספר הסתייגויות חשובות לי אלייך ואל שאר הגולשים:

מה זה מכון עם "אחריות"? האם את מצפה שיועצים שלא מכירים אותך, שלפני שטיפלו בך ולפני שעשו אפילו טיפול אחד יבטיחו לך כל מיני הבטחות שעלולות להתברר כהבטחות סרק?
    האם את מצפה שבמסגרת "אחריות" יאמרו לך שהם מבטיחים לך טיפולים עד שלא יישאר שיער? ואם יישאר שיער אחרי 20 טיפולים,כמה שנים יהיו לך עוד זמן וכוח להמשיך
    בטיפולים ?

האם את חושבת שאם כמה גולשים יכתבו לך כאן שהטיפול שלהם היה מאוד מוצלח, זה יהווה אינדיקציה להצלחה בטיפול שלך? ואם אותם גולשים הם נציגים ממומנים של מכוני הלייזר?

חברים יקרים:
    חשוב להבין שאתם לא הולכים כאן לחנות חשמל,קונים טלויזיה ומקבלים אחריות במידה והמכשיר מתקלקל.
    הסרת שיער אינה מוצר,כל תוצאה בטיפולים הינה אינדוידואלית לחלוטין ותלויה בכל מיני פרמטרים שכבר טרחתי מספר פעמים לציין אותם כאן.

לי אישית מאוד חשוב באיזה מכשיר ישתמשו ואם הוא מתאים ספציפית עבורי,

חשוב לי ביותר מי מטפל בי (לא איזו ילדה שמשלמים לה 20שח לשעה כדי שתעביר עלי מכשיר לייזר כמו רובוטית)

חשוב לי היחס שמקבל כל מטופל ומטופל במכון אליו הוא הולך

חשוב לדעת שכאשר תצטרכו טיפול בעוד שלושה חודשים, לא יידחו אתכם בכמה שבועות וייקבע לכם טיפול בזמן ,כי הזמן הוא פרמטר מאוד חשוב באפקטיביות של הטיפולים

ההצעה הכי פרקטית שלי היא לגשת למכון לייעוץ ולאחר מכן לשוחח שם עם מטופלים ולשמוע חוות דעת על כל הדברים שציינתי כאן. אלו הם הדברים החשובים באמת לדעתי.

שיהיה בהצלחה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו