מידע בבקשההה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מידע בבקשההה
    רוני
    20/06/2011

שלום...אני התחלתי כבר כ10 טיפולים במכשיר SHR באזור כל הםנים והבית שחי
    בבית שחי עדיין צומח לי קצת כשהבנתי שאחרי4 טיפולים כבר לא צריך לצמוח ובפנים יש שיפור קל אך לא משמעותי...
    שאלתי היא שכעת אני שוקלת לעבור למכשיר ה4MP לעשות את כל הגוף או להשאר רק באזור הפנים אז..
    א' האם 4MP זה כמו IPL רק בשם שונה??והאם הם אינפרא אדום??
    ב' אם לא..מה מומלץ יותר??
    ג' האם SHR(זה גם אינפרא נקרא?) אולי עדיף יותר?? כי הבנתי שהוא מוריד גם אזורים פלומתיים(שיש לי) והמכשירים האחרים שציינתי הנ"ל לא מתאימים לפלומתי ויכולים לעשות לי נזק באזורים מסוימים בגוף בקטע שיגדל יותר במקום לדלל....האם זה נכון???
    ד' הבנתי שלמכשירים יש כמה סוגים..כמו לדוגמה 4MP בכמה ורסיות שונות...איך יודעים מה התת דגם ומה הכי טוב??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מידע בבקשההה

הוספת תגובה

• מידע בבקשההה - תגובה

שי שחר
    20/06/2011

היי רוני

ראשית, אני ממליץ מאוד להסתייג מכל ה"הבטחות" ו"נבואות השקר" שמבטיחים לך מטפלים לפני שעשית אפילו טיפול אחד. אף אחד אינו יכול להתיימר להכיר את תגובות השיער שלך מראש.

לדעתי 8-10 טיפולים בבית שחי שהביאו לדילול טוב, זה יפה,נסי להמשיך באותו המכשיר עוד 2-3 טיפולים.
    הרי במילא לא ניתן להבטיח יותר מ-60-80 אחוז דילול.

4MP הוא בעיקרון מכשיר IPL וSHR הוא IPL כאשר יש לו גם ורסיות של לייזר.
    איננו יכולים כאן בפורום להמליץ על מכשיר כזה או אחר,עלייך לגשת לייעוץ פנים מול פנים,ייראו את הנתונים ולפי זה יחליטו מה טוב עבורך

לגבי שאלתך על איזור הפנים: אני אישית לא מצדד בטיפולי לייזר/IPL בפנים. אבל אם כבר עשית כעשרה טיפולים ותרצי להמשיך,רצוי לעשות טסט עם מכשיר אחר שיותאם לך,באיזור קטן ולראות כיצד תהיה התגובה.
    במידה וזה לא ישביע את רצונך ,כדאי לעבור לאפילציה שנחשבת יעילה ביותר.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו