זמן בין טיפולי לייזר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זמן בין טיפולי לייזר
    בודק
    20/06/2011

גבר בן 31, עשיתי טסט בפרופורציה בכתפיים לפני כשבועיים. נאמר לי שההפרש בין טיפול לטיפול הוא שלושה חודשים ושהשיער נושר לאחר חודש מהטיפול, ואז צומח שוב.
    האם כך זה עובד בכל טיפול לייזר? אם כן זה בעייתי מבחינתי להסתובב עם שיער/זיפים במשך 3 חודשים כל פעם....
    כבר עכשיו לאחר שבועיים יש זיפים קצרים מאד, חלק בקושי נראים- עדיין מתחת לעור, ופה ושם מעט שערות קצרות 2-3 מ"מ

יש פתרון? אני חשבתי שמדובר בחודש-חודש וחצי בין טיפול לטיפול...
    האם כדאי לי להמשיך את הטסט רק באותו איזור כלומר עוד 2 טיפולים כל 3 חודשים למשל- ולשלם חלק יחסי? רק כדי לדעת איך אני מגיב לטיפולים?
    אם זה יצליח אסיר בכתפיים ובאיזורים נוספים. אשמח לעצתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זמן בין טיפולי לייזר

הוספת תגובה

• זמן בין טיפולי לייזר - תגובה

שי שחר
    20/06/2011

שלום רב לך ה"בודק"

בעיקרון טיפולי לייזר מתבצעים אחת לשלושה חודשים וככל שמתקדמים בטיפולים ,עושים מירווחים יותר גדולים ביניהם,זאת במידה ויש עיכוב רב יותר בצמיחה בין טיפול לטיפול.

יתכן גם מצב הפוך ,שהצמיחה ממשיכה כהרגלה או שיש דילול מועט מאוד.
    כמובן שכפי שאמרת, הכל משתנה בין מטופל למטופל.

לגבי מה שנאמר לך על זמן צמיחה וזמן נשירה, מנסיוני הרב אוכל לומר שזה משתנה ממכשיר למכשיר ומאדם לאדם ואפילו יש לי מטופלים שהתגובה אצלם משתנה מידי טיפול-שניים לסירוגין.

בכל אופן ,כדי לא להסתובב עם צמיחה לא אחידה וכדומה, אתה יכול לגלח את האיזור.
    נכון,זה לא נראה הכי טוב, אבל הרבה יותר טוב מהזברה שיש לך על הגב.

באופן עקרוני אני לא מהמצדדים בטסטים ,למיטב הבנתי אתה מקבל פולס בנקודה מסוימת קבועה?אם כן, זה ממש לא מהווה אינדיקציה לתגובה בשאר האיזור.כי תמיד יש נקודות שהן יותר בעייתיות.קח זאת לתשומת ליבך.

חשוב לי מאוד לציין שתגובות השיער לטיפולים הללו משתנות גם מאיזור לאיזור.
    לדוגמא: כתפיים נחשב איזור קשה לטיפול, חזה-בטן, בד"כ שיער שונה ותגובות יותר מהירות, וכו'.

מקווה שהצלחתי לעזור
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו