מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסרת שיעררונית21/06/2011
אני מעונינת להתחיל בטיפולים להסרת שיער אבל יש לי בעיה מאוד גדולה
קוסמיטקאית אמרה לי שכדי להגיע לתוצאה של 90 אחוז אני צריכה לפחות לעשות 10 טיפולים וגם אמרה לי שאחרי שאני מסיימת את הטיפולים אני צריכה לעשות טיפולי תחזוקה
האם גם אחרי שעושים הסרת שיער בלייזר צריך לעשות טיפולי תחזוקה פעמיים בשנה?
או שזה רק אצל קוסמטיקאית שעובדת עם מכשיר IPL..?
הקוסמטיקאית עובדת עם מכשיר סופרנו בטכנולוגית SHR
יש לי התלבטות גדולה אם להתחיל בלייזר SHR או IPL SHR
אני לא יודעת מה הכי טוב יהיה עבורי
אני בהירה עם שיער שחור
אני לא רוצה לחתום קבע בטיפולי הסרת שיער
אני ממש חייבת עזרה ממכם שתיעצו לי מה לעשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער - תגובה
שי שחר21/06/2011שלום רונית
מי שיידע מה הכי טוב עבורך הוא רק מי שרואה אותך לייעוץ באופן אישי מאוד.
הקוסמטיקאית שדיברה איתך נהדרת, היא לא הבטיחה הבטחות ואמרה מה שאני גם אומר תמיד: אני לא שולל טיפולי תחזוקה לאחר סידרת טיפולים.,כמו כל דבר שיש לשמור ולטפח .
תדירות טיפולי תחזוקה משתנה כמובן מכיון שאנו לא יכולים לנבא מראש מה יהיה איתך לאחר סידרה של 10 טיפולים. אולי 2 בשנה,אולי 1 ואולי כלום. צריך לראות מה קורה במהלך הטיפולים כי גם כאן, מרחיקים כל פעם את הזמן בין טיפול לטיפול אם השיער מתעכב בצמיחתו.
בגלל שהסרת שיער היא לא ואני חוזר שוב:לא לצמיתות אלא לטווח ארוך, צריך להיות עם יד על הדופק לאחר שהישגתם דילול משמעותי ובמידת הצורך, אם פתאום תהיה איזו צמיחה ,לא ראויה, תבצעו טיפול משמר.
תתחילי בטיפולים ותוכלי לדעת די מהר "לאן הרוח נושבת"
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)