שיער פנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיער פנים
    שרון
    21/06/2011

שלום
    אני בת 30, גוון עורי כהה ויש לי פלומות שיער בהיר בפנים (באזור הפאות הלחיים, שפם)
    הייתי שמחה לדעת האם אפשר להוריד את השיערות, והאם הורדה שכזו תהיה פרמננטית?
    איזה דרך מומלצת (מחט חשמלית? אפילציה?)
    האם יש סיכון של כוויות או עידוד צמיחה מוגברת, צמיחת שיער כהה במקום הבהיר?
    כמה זמן/ כמה טיפולים דרושים (אני יודעת שזה משתנה מאדם לאדם, אבל בממוצע...)
    כמו כן אני מנסה להכנס להריון, האם טיפולי הסרת שיער עשויים להוות בעייה בתקופה זו? ובתקופה של ההריון עצמו?

תודה ענקית
    הילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיער פנים

הוספת תגובה

• שיער פנים - תגובה

שי שחר
    21/06/2011

היי הילה

אני לא אתעכב על השאלה הראשונה בשלב זה כיון שאם את מנסה להיכנס להריון וסביר להניח שעוברת טיפולים הורמונליים ,לא רצוי להתעסק בהסרת שיער לא בתקופה זו ולא בתקופת ההריון .כיון שהריון עם כל היופי שבו, גורם לחוסר איזון הרמונלי המשפיע תמיד לרעה על הצלחת טיפולים כאלו.
    אפילציה היא הדרך האולטימטיבית לדעתי להסרת שיער בפנים
    היות ובד"כ צריך לטפל בשיערה ספציפית מספר פעמים ,ולא תמיד אפשרי למגר הכל,אין אפשרות מראש לדעת כמה טיפולים תצטרכי עבור כל האיזור שציינת.
    אני מאמין אפילטורית מקצועית ומנוסה תוכל לבצע את הטיפול מבלי שתהיינה תופעות לוואי,פרט לכאב שעליו ניתן להתגבר בעזרת משחת אילחוש שמורחים לפני הטיפול(שוב,זה לא להריון).
    אם את מעונינת בעוד פירוט לגבי אפילציה את מוזמנת להפנות כאן שאלה ליפעת.

בהצלחה מכל הלב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה. עוד שאלה קטנה -

שרון
    22/06/2011

האם יש משמעות בטיפול שכזה האם הוא מבוצע בחורף או בקיץ?
    האם יש להזהר מחשיפה לשמש?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה. עוד שאלה קטנה - - תגובה

שי שחר
    22/06/2011

הילה יקרה,

אני ממליץ לבצע את הטיפולים החל מחודשים אוקטובר-נובמבר.

בכל טיפול בפנים שעלול לגרום לטראומה לעור ,כגון, לייזר, שעווה, אפילציה, טיפול פנים,
    וכמובן סתם שיזוף בים, עלולה להופיע פיגמנטציה בגלל חשיפה לשמש במהלך הטיפולים.

חשוב מאוד!!!

בקרב מטופלות/ים בעלי עור כהה או נוטה לכהה, להיזהר שבעתיים כיון שאצלם המלנין בגוף מגיב מאוד מאוד מהר לכל טראומה והנטייה אצלם לפיגמנטציה, גבוהה יותר מאשר אצל בהירי עור. ונכון, זה ההיפך ממה שחושבים.

בכל אופן, גם בחורף של ישראל שהוא מאוד קייצי, יש להימרח במקדם הגנה ביציאה בשמש ולהיזהר גם כן.

בהצלחה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו