מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיער פניםשרון21/06/2011
שלום
אני בת 30, גוון עורי כהה ויש לי פלומות שיער בהיר בפנים (באזור הפאות הלחיים, שפם)
הייתי שמחה לדעת האם אפשר להוריד את השיערות, והאם הורדה שכזו תהיה פרמננטית?
איזה דרך מומלצת (מחט חשמלית? אפילציה?)
האם יש סיכון של כוויות או עידוד צמיחה מוגברת, צמיחת שיער כהה במקום הבהיר?
כמה זמן/ כמה טיפולים דרושים (אני יודעת שזה משתנה מאדם לאדם, אבל בממוצע...)
כמו כן אני מנסה להכנס להריון, האם טיפולי הסרת שיער עשויים להוות בעייה בתקופה זו? ובתקופה של ההריון עצמו?
תודה ענקית
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער פנים - תגובה
שי שחר21/06/2011היי הילה
אני לא אתעכב על השאלה הראשונה בשלב זה כיון שאם את מנסה להיכנס להריון וסביר להניח שעוברת טיפולים הורמונליים ,לא רצוי להתעסק בהסרת שיער לא בתקופה זו ולא בתקופת ההריון .כיון שהריון עם כל היופי שבו, גורם לחוסר איזון הרמונלי המשפיע תמיד לרעה על הצלחת טיפולים כאלו.
אפילציה היא הדרך האולטימטיבית לדעתי להסרת שיער בפנים
היות ובד"כ צריך לטפל בשיערה ספציפית מספר פעמים ,ולא תמיד אפשרי למגר הכל,אין אפשרות מראש לדעת כמה טיפולים תצטרכי עבור כל האיזור שציינת.
אני מאמין אפילטורית מקצועית ומנוסה תוכל לבצע את הטיפול מבלי שתהיינה תופעות לוואי,פרט לכאב שעליו ניתן להתגבר בעזרת משחת אילחוש שמורחים לפני הטיפול(שוב,זה לא להריון).
אם את מעונינת בעוד פירוט לגבי אפילציה את מוזמנת להפנות כאן שאלה ליפעת.
בהצלחה מכל הלב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה. עוד שאלה קטנה -
שרון22/06/2011האם יש משמעות בטיפול שכזה האם הוא מבוצע בחורף או בקיץ?
האם יש להזהר מחשיפה לשמש?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה. עוד שאלה קטנה - - תגובה
שי שחר22/06/2011הילה יקרה,
אני ממליץ לבצע את הטיפולים החל מחודשים אוקטובר-נובמבר.
בכל טיפול בפנים שעלול לגרום לטראומה לעור ,כגון, לייזר, שעווה, אפילציה, טיפול פנים,
וכמובן סתם שיזוף בים, עלולה להופיע פיגמנטציה בגלל חשיפה לשמש במהלך הטיפולים.
חשוב מאוד!!!
בקרב מטופלות/ים בעלי עור כהה או נוטה לכהה, להיזהר שבעתיים כיון שאצלם המלנין בגוף מגיב מאוד מאוד מהר לכל טראומה והנטייה אצלם לפיגמנטציה, גבוהה יותר מאשר אצל בהירי עור. ונכון, זה ההיפך ממה שחושבים.
בכל אופן, גם בחורף של ישראל שהוא מאוד קייצי, יש להימרח במקדם הגנה ביציאה בשמש ולהיזהר גם כן.
בהצלחה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)