מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
לא שללתי מכונים ...
אביב28/06/2011רציתי לנסות לעזור לו בעניין הזה, הרי בחירה אחת מוטעית ואכלת אותה. הנטייה היום של הצעירים היא לבחור במקום שהוא יחסית זול וברור שהמומחיות של המקומות האלו ושל כולם זה למשוך את הלקוחות להיות מטופלים דווקא אצלהם, ממש חשוב לי שהאנשים שבוחרים להתחיל בטיפולים יבחרו במקומות ראויים ואז מה יקרה אם תוסיפו עוד 5 אפילו 10 אלף, בסופו של דבר זה ישתלם לכם! בעניין הלייזר המחיר זה אפילו לא גורם שאמור להשפיע על הבחירה שלכם, זה הביטחון שלכם אתם שווים את זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא שללתי מכונים ... - תגובה
שי שחר28/06/2011בגדול אתה צודק אולם לדעתי יש לבדוק כל מקרה לגופו ולא להכליל כי תמיד ובכל כלל,יש יוצאים מן הכלל.
אני מסכים בהחלט שבהרבה מקרים מה שמשלמים בזול,עולה אח"כ ביוקר , ומציע לכל הגולשים תמיד לבדוק מי מטפל בהם, באיזה מכשיר משתמשים,איך היחס ללקוחות,והאם הם יקבלו תור לטיפול בתאריך שהם צריכים להגיע לטיפול.
לכן גם חשוב מאוד להגיע למכון ולשוחח עם לקוחות שנמצאים שם, לבדוק שאם המטפל אמור להיות רופא,הוא אכן רופא ומה היא הכשרתו הרפואית וכו'
אז שיהיה לכולם בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דילול שיער בלייזר בידייםרונן25/06/2011
לילה טוב...
כיום אני בן 19 ופעם בחודש- חודשיים אני מוריד עם מכונת תספורת את השיערות בידיים ,אני לא מוריד עד לרמה של גילוח אלא אני שם שלב מסויים(איזה מספר 9) השיערות נורא שחורות וכמות השיערות עצומה , ד"א גם לפני שהיתי מוריד, כמות השיערות הייתה עצומה..
היתי מעוניין לדלל את כמות השיערות בידיים באמצעות לייזר ולא להוריד לגמרי , אני מבין שכמות גדולה של שיער לא תחזור לצמוח.
אבל מה לגבי השיער הנותר הוא עדיין ימשיך לצמוח בצבע כהה ... אני עדיין אצטרך להמשיך את הסיוט של הורדת שיער כל חודש חודשיים...? או שהשיער יגיע לאורך נורא קטן והוא יהיה פחות כהה?
את האמת שחשבתי גם על הרגליים אבל אני יותר רוצה לעשות על הידיים כי זה נורא מפריע לי...
ד"א בכל טיפול וטיפול בלייזר, כל השיער שהיה לי יירד נכון? כי אז אנשים יקלטו שאני עושה לייזר וזה די מביך אותי... כמובן שאפשר לעשות גם בחורף אבל עדיין זה יוצר סיטואציה מביכה...
כמה זמן ייקח לי לעבור את הסיטואציה המביכה הזאת?
זה יכול להגיע אפילו לשנה אם לא יותר? או שזה עניין של כמה חודשים?
אני מבין שזה גם יעלה לי פחות לא?
ביי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילול שיער בלייזר בידיים - תגובה
שי שחר25/06/2011שלום רונן,
קשה מאוד לאכול את כל העוגה ולהשאיר אותה שלמה.
מצד אחד אתה מעונין להסיר שיער ומצד שני החשש שלך שיראו צמיחה לא אחידה וכו' מונע ממך מלהתקדם בנושא וחבל.
בין טיפולים מותר לגלח את השיער שצמח.
שיער בין טיפולי לייזר אינו צומח אחיד,יש שיער שהוא גם קצת ארוך ויש שיער שהוא גם כהה. ככל שהטיפולים מתקדמים,השיער הופך כולו יותר בהיר.
באיזורים כמו ידיים ורגליים אני ממליץ לטפל בחורף, אלא אם כן אתה כל הזמן לובש מכנסיים ארוכות, וזאת בגלל שהאיזורים הללו חשופים לשמש.
בד"כ מדובר ב8-12 טיפולים לדילול יפה ומספק,זה עלול להתפרס לאורך שנה וחצי-שנתיים וחצי
אני לא ממליץ להתחיל טיפולים לפני גיל 21,אך אם בכל זאת החלטת,גש לייעוץ במספר מכונים,שם יוכלו לתת לך מידע קצת יותר מפורט וספציפיבהסתמך על בדיקת סוג השיער והנתונים האחרים שלך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה ממש הרבה זמן...
רונן25/06/2011שנה וחצי התכוונת לרגליים או לידיים? כמות הטיפולים הזאת היא בכלל להסרת שיער לצמיתות לא? בן דוד שלי עשה באזור הידיים הסרה מלאה וזה לקח לו איזה 10 טיפולים וכבר בטיפולים האחרונים בקושי היה לו שיער כבר על הידיים... אז איך לדילול זה ייקח כל כך הרבה זמן?...
וואו זה הרבה מאוד זמן וזה עולה בדיוק כמו הסרת שיער ....
בקיץ באמת אין סיכוי שאני אוכל לעשות לייזר כי כל פעם שאני יוצא החוצה אני נשרף,מה גם כנראה שהעבודה שלי תדרוש שהות בחוץ.... שום קרם לא עוזר לי... ככה שאפשר לעשות מין דבר כזה שאני אעשה את הטיפולים רק בחורף?... או שזה לא יהיה אפקטיבי וצריך לעשות כל זמן מדוייק?
אני קורא באתרים למיניהם והם כותבים שעושים איזה 5 טיפולים וזה מספיק וזה גם עולה פי 2 פחות מהסרת שיער ... אני לא יודע...
נ.ב
לא כל כך ענית לי מה יהיה לגבי השיער הנותר.... הוא עדיין ימשיך לצמוח כל חודש חודשיים לאורך כזה שאני אצטרך להוריד עם המכונה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה ממש הרבה זמן... - תגובה
שי שחר25/06/2011רונן יקר,
ציינת מספר פעמים "עולה כמו הסרת שיער"
קשה לי מאוד להבין איזה טיפולים אתה רוצה לעבור ועל איזה טיפולים אני עונה לך
בבקשה עיין שוב בשאלות שלך ואשמח אם תעשה קצת סדר בדברים ואז אענה לך שוב ומקווה שאצליח לעזור
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתכוונתי ש...
רונן25/06/2011זה " עולה כמו הסרת שיער שבה מורידים את כל השיער שבאזור מבלי שיצמחו יותר...
אני מחפש ש50 אחוז מהשיער יירד ולא יצמח יותר וחצי מהכמות שנותרה תהיה פלומתית יותר אבל שעדיין תישאר על היד ושלא תצמח למימדים כאלו שאני אצטרך להוריד עם מכונה... זה כל מה שביקשתי...
לדבר הזה צריך 12 טיפולים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתכוונתי ש... - תגובה
שי שחר25/06/2011רונן יקר
כל טיפולי הסרת השיער עשויים להביא לדילול של 60-80 אחוז בצמיחה,לאחר סידרה של טיפולים. בין טיפול לטיפול אין צמיחה אחידה,יש איזורים שצומחים ויש איזורים שאין בהם צמיחה.
כל יועץ שיראה אותך,לא יוכל לקבוע בוודאות כמה טיפולים תצטרך כדי להגיע לדילול המשמעותי כי זה תלוי בהמון גורמים.
בד"כ מדברים עם גברים על 10-12 טיפולים(ויש הרבה יוצאים מן הכלל).
רק בתום סידרת טיפולים והמתנה של מספר חודשים,יתחיל השיער לצמוח באחידות,הרבה יותר חלש ויותר פלומתי.
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לרונן לשאלות,אני כותב מניסיון
אביב27/06/2011טוב אז קודם כל אני ממש מזדהה איתך אני הייתי באותו המצב, אמנם לא שיערות בידיים, אבל שיערות בגוף. אז ככה, קודם כל על מכון הסרת השיער- אל תתפשר!! לך למקום מוכר וידוע ולא לאיזה קוסמטיקאית או קליניקה קטנה, דבר שני יש לך נתונים טובים להצלחה של הלייזר, שיער שחור וצפוף הלייזר פשוט אוכל את השיער הזה, לי היה שיער שחור, צפוף ועבה ברגליים ואחרי הטיפול הראשון (הראשון!!!) השיער איבד מהצבע שלו, קיבל דילול משמעותי, נהיה הרבה יותר דק ורך.. בעיקרון המצב קצת בעייתי כי בקיץ יהיה לך קשה ללכת עם חולצה ארוכה, גם אתה צריך לגלח לגמרי עם סכין את השיער כשאתה מגיע לטיפול (הם מגלחים לך שם), המקום אדום מאוד וכואב אחרי הטיפול, בקיצור צריך להשמר טוב מהשמש ויקלטו שאתה מגלח אם אתה מתבייש או משהו (: , בכל מקרה אני הייתי ממליץ לך ללכת על ה12 טיפולים בגלל שהמחיר הוא ממש לא משמעותי בין 6 ל12, ליתר ביטחון קח את ה12 ואולי תחליט גם שאתה רוצה להיות חלק כמעט לגמרי בידיים (יש הרבה גברים חלקים מאוד), בעיקרון אני חושב שהייתי במצב שלך מבחינת כמות וצבע שיער, אני מטופל במכשיר הלייטשיר (לייזר, לא קרן אור), לא התנסיתי בקרן אור ואני גם לא מתכוון להתנסות בזה, לדעתי לך רק על הלייזר!!! כנס ליעוץ ברשתות מוכרות, תראה מה מתאים לך ותקבל חוות דעת כמו שצריך, אל תחפש את כל התשובות פה בפורום, יש דברים שאי אפשר לקבל בלי להסתכל על השיער, אני במקומך הייתי מתחיל לעבוד עכשיו בשביל לחסוך ללייזר ומתחיל את הטיפולים אחרי הקיץ (נובמבר אחלה מועד להתחיל), בכל מקרה אני מטופל ברשת מרפאות בתל אביב, אין מרוצה ממני ואני לא איזה יחצ"ן או משהו, אם תרצה עוד תשובות והכל אז תשלח הודעה במייל או פה, אני מטופל כמעט בכל הגוף חוץ מאיזורים הורמונליים מהחשש שיצמח יותר. בהצלחה ומקווה שעזרתי !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לרונן לשאלות,אני כותב מניסיון - תגובה
שי שחר28/06/2011שלום "גל"
מכבדים כאן את ניסיונך האישי אולם הפורום איננו המקום לשלול אף מכון גדול או קטן.
מקומות מוכרים וידועים בעלי תקציבי פרסום גבוהים,אינם בהכרח המקומות הכי טובים ומתפקידי כאן כיועץ, לתת את כל התמונה לגולשים.
ולך רונן, מייעץ לא להתחיל טיפולים לפני גיל 21-22 וכמובן כפי שאני רושם כאן תמיד, לגשת לייעוץ במכון ולשוחח שם עם מטופלים בכדי להתרשם אישית ולא ממה שכותב לך גולש כזה או אחר מנסיונו האישי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)