בעיות לאחר הסרת שיער ע"י מכונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות לאחר הסרת שיער ע"י מכונה
    עדי
    25/06/2011

שלום,
    התחלתי להשתמש לו מזמן במכשיר גילוח של בראון להסרת שיער מהרגליים. בפעם הראשונה שהשתמשתי בו, הייתי נורא מרוצה והשיער לא צמח לי במשך שבועיים בכלל, אפילו לא התחיל לצמוח.
    לאחר שהשיער כבר התחיל לצמוח, השתמשתי במכונה שנית. ומאז שמתי לב שאחרי כל פעם שאני משתמשת במכונה, נוצרות נקודות שחורות וגם כמו תלתלים כאלה של השערה - שבמקום שהמכונה תוריד אותה, היא גורמת לה להתעגל כזה, ממש כמו תלתל, ובנוסף, יש אפילו שערות שצומחות מתחת לעור. כלומר , רוב השיער יורד מהרגליים אבל חלק ממנו נשאר בצורת נקודות שחורות או תלתלים כאלה.
    מאז שהתחילו לי הבעיות האלה, אני גם נאלצת להסיר את השיער עם המכונה פעם בשבוע ככה, וממה שהבנתי, היתרונות של מכונה זה שלא צריך להסיר שיער כל שבוע.

אבקש את עצתכם ופתרונות מה לעשות כדי לפתור את עניין התלתלים והנקודות השחורות,
    מקווה שהסברתי את עצמי נכון.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בעיות לאחר הסרת שיער ע"י מכונה - תגובה

שי שחר
    25/06/2011

שלום עדי

הסברת את עצמך מצוין.
    הטראומה שנגרמת לשיער מן התלישה גורמת לצמיחה הפוכה שלו אל מתחת לעור.
    השיער ה"מתולתל" שאת רואה,הוא שיער שצמח הפוך שהמכונה הצליחה איכשהו לשלוף החוצה.
    אני מציע שתבדקי בפארמים השונים על תכשירים המונעים צמיחה הפוכה שאותם ניתן למרוח לאחר הטיפול במכונה.
    אצל הקוסמטיקאיות נמכר תכשיר שנקרא פוליסן אך לא רצוי לחשוף הרגליים בשמש בזמן השימוש בו.

שיהיה בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו