אין שיפור בהסרת השיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין שיפור בהסרת השיער
    רייצל
    26/06/2011

ני עושה טיפולים בלייזר אצל רונית רפאל ולצערי ממש לא מרוצה. עברתי כבר 6 טיפולים במכשיר הלייצר ובמכשיר הלייזר שלהם. העניין הוא שאזור הרגלים ובעיקר הירכיים המצב ממש לא משתפר בכלל!! אני עושה עם הלייצר שלהם ואפילו לא כל השיער נושר לי אחרי טיפול!! ביקשתי מהם לעשות במכשיר הלייזר (המכשיר שאיתו עושים לי בפנים) אבל הם אומרים שאין ממש הבדל בשערות כאלו של הרגל. העניין הוא שמתסכל אותי לבוא ולראות שהתוצאות בכלל לא טובות. אומנם חתמתי על הסרה ללא הגבלה של טפיולים אבל משהו נראה לי מוזר שעדיין אין לי שיפור משמעותי! (במפשעה ובבית השחי יש שיפור משמעותי!)
    מה אפשר לעשות?
    ואיך מחשבים את עניין הסרת השיער של עד 80%?
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אין שיפור בהסרת השיער

הוספת תגובה

• אין שיפור בהסרת השיער - תגובה

שי שחר
    26/06/2011

היי ריצ'ל

צר לי לאכזב אותך, אולם, אף אחד לא יכול ליצפות מראש תוצאות טיפול הסרת שיער.
    נכון,בגדול, המכשירים אמורים להביא לדילול של 60-80 אחוז בצמיחה.
    אבל ישנם המון יוצאים מן הכלל וזה בגלל פרמטרים אישיים שמשתנים מאדם לאדם.
    הסרת שיער זו לא נוסחה במתימטיקה ואי אפשר לחשב אחוזים .

בפנייתך את מדברת על מכשיר לייצר ומכשיר לייזר-לא מובן לי ההבדל. האם התכוונת למכשיר לייטשיר?אם כן,אז זהו לייזר.
    אם זה לא כל כך עובד באיזורים מסוימים נסי לבדוק עם מטפלייך האם ניתן לעבור שם עם IPL,יתכן שזה יקדם את הטיפול.(אולי עם מכשיר כזה מטפלים לך בפנים).

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו