בבקשה תענו זה דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה תענו זה דחוף
    עלמה
    26/06/2011

שלום רב
    אני 7 חודשים אחרי לידה ראשונה, מתכננת הריון נוסף בשנה הקרובה ויש לי מספר שאלות בנושא הסרת שיער-
    1. האם הסרת שיער בלייזר באזורים כגון מפשעה ובית השחי יכולה לעשות נזק כלשהו כגון פגיעה בבלוטות החלב, פגיעה ברחם וכו'?
    2. האם הסרת שיער בלייזר ברגליים מותרת בקיץ , יש לציין שאני לא משתזפת בים וכו' אך הולכת עם מכנסיים קצרים.
    3. האם הסרת שיער בשפם בטכנולוגיית SHR בעייתית בקיץ? האם יכולה לעשות לי כתמים?
    4. באופן כללי מה נחשב בטוח ואפקטיבי יותר SHR או לייזר?

המון תודה מראש
    עלמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה תענו זה דחוף

הוספת תגובה

• בבקשה תענו זה דחוף - תגובה

שי שחר
    26/06/2011

היי עלמה

עד היום ולאחר שנים של שימוש בלייזר,לא הוכח קשר כלשהו בין טיפולים בלייזר לבין פגיעה במערכות הגוף הנשיות.

אני אישית לא ממליץ על הסרת שיער בקיץ באיזורים חשופים כמו ידיים,רגליים או פנים.(גם אם המכון מבטיח שאין בעיה עם שיזוף)

איני ממליץ גם על הסרת שפם בלייזר או בIPL כי זה כרוך בגילוח שלפני ובד"כ הבנות מסתובבות אח"כ עם זיפים וזה ממש לא נעים. הפנים גם חשופות לסיכון של פיגמנטציה.
    עדיפה שם שיטת האפילציה,ועדיף להתחיל באוקטובר-נובמבר וגם אז להתמרח במקדם הגנה בכל יציאה החוצה.

לגבי בטוח או לא בטוח,גם לייזר וגם SHR בטוחים מאוד כל עוד מטפלייך מנוסים ויודעים איך לתפעל היטב את המכשיר. רצוי שיהיה מכון עם פיקוח רפואי צמוד.

לסיום,רציתי להתייחס לתוכניתך להיכנס שוב להריון בקרוב: אין טעם להתחיל טיפולי הסרת שיער במקרה כזה כיון שגם אם תשיגי דילול קל תוך שניים או שלושה טיפולים,
    ההריון והשינויים ההורמונליים, יגרמו לשיער חדש לצמוח ותצטרכי להתחיל טיפולים מחדש.קחי זאת בחשבון.

שיהיה רק אושר ובהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו