מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסרת שיעררונית26/06/2011
אני רוצה לדעת לגביי מכשיר פורמקס של אמריקן לייזר
אמרו לי שהוא עובד על אור
ווללא הגבלת טיפולים
אני הולכת ליעוץ שמה
מה עליי לשאול תיועצת ?
איך אדע אם זה מכשיר טוב
אינ בהירה עם שיער שחור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דוקא מרוצה מאוד מאמריקן
שי13/07/2011היי, בניגוד למה ששי הגיב לך, אני דוקא רואה לחיוב את כל הנושא של האחריות לטיפול.
אני עשיתי הסרת שיער בבית השחי באמריקן לייזר לפני כמה שנים, אבל עם DPC, אמרו לי שזה מתאים לגוון עור וסוג שיער וכו'... הלכתי לכמה פגישות יעוץ. ובכל מקום אמרו לי 10 טיפולים וכו', ו- וואלה, אני מעדיפה ללכת למקום עם אחריות ולא שאחרי 10 טיפולים יגידו לי - "זה מה יש...."
בקיצור - אני מבסוטה לאללה :-)
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער - תגובה
שי שחר13/07/2011שלום רונית
פורמקס עובד בשיטת אנרגיית אור ואנרגיית RF (חשמל).
מכשיר "טוב" ויעיל עבור מטופל מסוים אינו בהכרח מעולה עבור מישהו אחר.
הענין של אי הגבלת טיפולים לא צריך להוות שיקול בבחירת מכון כיון שאם לא הצלחת לקבל דילול משמעותי בתוך 10-12 טיפולים, אז גם 50 טיפולים לא ממש יעזרו.
אני מציע שתשוחחי עם לקוחות שנמצאים במכון כדי לקבל התרשמות על התוצאות, על היחס וטיב השירות שהם לא פחות חשובים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער - תגובה
שי שחר26/06/2011היי רונית
ככל הידוע לי הפומרקס הוא IPL העובד באור ובאנרגית RF(חשמל).
אני אישית לא אוהב את הרעיון של "תבואי כמה שתרצי עד שלא יהיו שיערות" כיון שלהבטיח הבטחות מראש,לא ניתן ומצד שני, כמה שנים תרצי להקדיש לענין במידה ולא יהיה דילול משמעותי בצמיחה?
רצוי לבדוק שלא מדובר באיזורים עם שיער הורמונלי(יד עליונה,כתפיים,גב תחתון,לעיתים בטן,פנים)
אם האיזורים הם איזורים חשופים, מה בנוגע לחשיפה לשמש
לא רשמת את גילך אז אומר שאם את מתחת לגיל 21 או אם אינך מאוזנת הורמונלית,רצוי להמתין ובמקביל לפנות לרופא המטפל שלך בענין.
לפני הייעוץ רצוי שתעשי סיבוב ותשוחחי עם מטופלות אחרות,חשוב שהטיפולים מתבצעים בזמן וביד מקצועית,
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)