הסרת שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער
    רונית
    26/06/2011

אני רוצה לדעת לגביי מכשיר פורמקס של אמריקן לייזר

אמרו לי שהוא עובד על אור

ווללא הגבלת טיפולים

אני הולכת ליעוץ שמה

מה עליי לשאול תיועצת ?

איך אדע אם זה מכשיר טוב

אינ בהירה עם שיער שחור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער

הוספת תגובה

• דוקא מרוצה מאוד מאמריקן

שי
    13/07/2011

היי, בניגוד למה ששי הגיב לך, אני דוקא רואה לחיוב את כל הנושא של האחריות לטיפול.
    אני עשיתי הסרת שיער בבית השחי באמריקן לייזר לפני כמה שנים, אבל עם DPC, אמרו לי שזה מתאים לגוון עור וסוג שיער וכו'... הלכתי לכמה פגישות יעוץ. ובכל מקום אמרו לי 10 טיפולים וכו', ו- וואלה, אני מעדיפה ללכת למקום עם אחריות ולא שאחרי 10 טיפולים יגידו לי - "זה מה יש...."

בקיצור - אני מבסוטה לאללה :-)
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער - תגובה

שי שחר
    13/07/2011

שלום רונית

פורמקס עובד בשיטת אנרגיית אור ואנרגיית RF (חשמל).
    מכשיר "טוב" ויעיל עבור מטופל מסוים אינו בהכרח מעולה עבור מישהו אחר.
    הענין של אי הגבלת טיפולים לא צריך להוות שיקול בבחירת מכון כיון שאם לא הצלחת לקבל דילול משמעותי בתוך 10-12 טיפולים, אז גם 50 טיפולים לא ממש יעזרו.
    אני מציע שתשוחחי עם לקוחות שנמצאים במכון כדי לקבל התרשמות על התוצאות, על היחס וטיב השירות שהם לא פחות חשובים.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער - תגובה

שי שחר
    26/06/2011

היי רונית

ככל הידוע לי הפומרקס הוא IPL העובד באור ובאנרגית RF(חשמל).

אני אישית לא אוהב את הרעיון של "תבואי כמה שתרצי עד שלא יהיו שיערות" כיון שלהבטיח הבטחות מראש,לא ניתן ומצד שני, כמה שנים תרצי להקדיש לענין במידה ולא יהיה דילול משמעותי בצמיחה?

רצוי לבדוק שלא מדובר באיזורים עם שיער הורמונלי(יד עליונה,כתפיים,גב תחתון,לעיתים בטן,פנים)
    אם האיזורים הם איזורים חשופים, מה בנוגע לחשיפה לשמש

לא רשמת את גילך אז אומר שאם את מתחת לגיל 21 או אם אינך מאוזנת הורמונלית,רצוי להמתין ובמקביל לפנות לרופא המטפל שלך בענין.

לפני הייעוץ רצוי שתעשי סיבוב ותשוחחי עם מטופלות אחרות,חשוב שהטיפולים מתבצעים בזמן וביד מקצועית,

שיהיה בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו