הסרת שיער באזור רגיש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער באזור רגיש
    רונית
    28/06/2011

יש לי בעיה רצינית שיש לי שיער מסביב לפיטמות שהם שחורות וארוכות כי עשיתי טעות של החיים שלי שגילחתי שמה וכרגע המצב שלי ממש לא טוב איך שזה נראה

אבל עורי בהיר באזור הזה

אני רוצה לדעת האם מכשיר אופטימה 518 יכול לעזור לי בהסרת השיערות מסביב לפיטמה? כי יש קוסמטיקאית שדיברתי איתה שעובדת עם המכשיר אופטימה 518 והיא טוענת שהיא עושה תטיפול על השיער בלי לגלח
    האם זה מביא לתוצאות בכלל ?

עוד דבר יש עוד קוסמטיקאית שעובדת עם מכשיר אילוס ורציתי לדעת אם אפשר לעשות במכשיר הזה מסביב לפטמות ?
    והאם זה כואב במכשיר הזה באזור הזה

אני פוחדת לגלח באזור הזה שמה יהיה לי יותר גרוע

המליצו על שיטה של סלקטיף פרו אבל זה שערה שערה ווחלק אומרים שזה לא משתלם

מבחינה כספית

אני רוצה מאוד להתחיל בטיפולים אבל לא יודעת למי לפנות ומי מוסמך לטפל בבעיה כזו גדולה

ממש נואשת מכל המצב הזה וזקוקה לעזרה דחוף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער באזור רגיש

הוספת תגובה

• הסרת שיער באזור רגיש - תגובה

סופי ברנר
    29/06/2011

מכשיר אופטימה 518 הינו מכשיר IPL מהראשונים שהופיעו בשוק, שעובד בעוצמות יחסית נמוכות. לכן התוצאות יהיו איטיות מאוד אם בכלל.
    שיער מסביב לפטמות הוא שיער הורמונלי ועדיך לטפל בו בעזרת לייזר ממוקד, במידה ואת לא רוצה לגלח ישנו היום מכשיר לייזר שמאפשר היום טיפול ללא גילוח שעובד באורך גל של 755 ננו מטר - אלקסנדריט. יחד עם זאת את חייבת לדעת שללא גילוח טיפול פחות אפקטיבי ויקח יותר זמן עד לקבלת התוצאה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער באזור רגיש - תגובה

שי שחר
    28/06/2011

היי רונית

תוצאות תלויות לא רק במכשיר אלא גם במיומנות המטפל. איני מכיר אישית את המכשיר אבל לא ממש אוהב את העובדה שלא מגלחים את האיזור קודם לטיפול.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו