טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מה זה בדיוק אומר? יש לציין שבדיקת הדם אחרונה שבצעתי כלפני חצי שנה יצא הכל טוב
ובתקופה האחרונה חזרתי לפעילות ספורטיבית והתחלתי דיאטה ואני משתמשת מדיי פעם בלקסעדין עקב עצירויות אני בת 30 האם אני צריכה לחשוש כי להבנתי זה גבוה מהנורמה אבל עדין לא בצורה דרסטית
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום רב לא מן הנמנע שהעלייה בבדיקות נובעת דווקא מהשריר ולאו דוקא מהכבד. יש לבצע גם בדיקת CPK ו LDH לאחר פעילות גופנית ספורטיבית. במקביל יש להשלים את הבירור המקובל ולאחר השלמת הבירור (רופא משפחה או מומחה למחלות כבד) לבצע הערכה חוזרת. בכל מקרה אין סיבה לדאגה מיוחדת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר