מצב לא ברור!!!- אופירה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מצב לא ברור!!!- אופירה
    אופירה
    11/07/2011

אני מודה לך על תשובתך.
    להלן תוצאות בדיקות תפקודי כבד:

26/06 27/06 03/07 08/07
    227 122 141 123- AST
    532 411 228 166- ALT
    389.9 327 256.3 267- ALKP
    414 377 487 - GGT
    533 - LDH
    יש לציין שהבדיקות נעשו בתאריכים 26/06 וב03/07 בק"ח מכבי ושער במעבדות שונות.
    כמו כן, כאב בטן הרשאון היה בערך ב16.06 ונמשך כל היום. ואחרכך עוד 2 פעמים שאחרון ב04/07 נמשך בערך חצי שעה +. כמו כן, מספר פעמים בחילות קלות.
    אני בדיאטה. מוכנה לעשות הכל ומאוד חוששת מERSP.
    תודה לך על ההבנה ורצון לעזור. בשנת 93 היה לי סרטן שד ואני לא שקטה, למרות שהבדיקות לא מראות תהליך כלשהו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מצב לא ברור!!!- אופירה

הוספת תגובה

• מצב לא ברור!!!- אופירה-המשך- תיקון

אופירה
    12/07/2011

תיקון מהפניה קודמת
    ALT- 26/06-532
    411- 27/06
    03/07-228
    08/07-166

AST-26/06-227
    27/06-122
    03/07-141
    08 26/06-390
    27/06-327
    256-03/07
    267-08/07

GGT-26/06-414
    27/06-3 דעתך? מה לעשות ?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצב לא ברור!!!- אופירה - תגובה

פרופ` אלי צוקרמן
    13/07/2011

בשלב הזה נראה אכן שיש נסיגה מהירה. ההפרעה אינה קשורה למחלת הסרטן ממנה הבראת. לאור נסיגה מהירה (בעיקר ב AST) וצרוף של כאבי בטן קיימת בהחלט אפשרות של מחלת רבני דרכי המרה אע"פ שב US לא נראו אבנים בכיס. קיימת אפשרות של אבן או "פירור" שנפלטו. ALP ו GGT חוזרים לתקים בד"כ לאט יותר. אם את מרגישה כעת סביר הייתי מציע לחזור על הבדיקות כל שבועיים עד שיחזרו לתקין (הזמן הצפוי עד 2-3 שבועות). אם לא יש לבצע הערכה חוזרת. בשלב זה אין צורך ב ERCP.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

פרופ` אלי צוקרמן
    13/07/2011

בשלב הזה נראה אכן שיש נסיגה מהירה. ההפרעה אינה קשורה למחלת הסרטן ממנה הבראת. לאור נסיגה מהירה (בעיקר ב AST) וצרוף של כאבי בטן קיימת בהחלט אפשרות של מחלת אבני דרכי המרה אע"פ שב US לא נראו אבנים בכיס. קיימת אפשרות של אבן או "פירור" שנפלטו. ALP ו GGT חוזרים לתקים בד"כ לאט יותר. אם את מרגישה כעת סביר הייתי מציע לחזור על הבדיקות כל שבועיים עד שיחזרו לתקין (הזמן הצפוי עד 2-3 שבועות). אם לא יש לבצע הערכה חוזרת. בשלב זה אין צורך ב ERCP.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

פרופ` אלי צוקרמן
    13/07/2011

בשלב הזה נראה אכן שיש נסיגה מהירה. ההפרעה אינה קשורה למחלת הסרטן ממנה הבראת. לאור נסיגה מהירה (בעיקר ב AST) וצרוף של כאבי בטן קיימת בהחלט אפשרות של מחלת אבני דרכי המרה אע"פ שב US לא נראו אבנים בכיס. קיימת אפשרות של אבן או "פירור" שנפלטו. ALP ו GGT חוזרים לתקים בד"כ לאט יותר. אם את מרגישה כעת סביר הייתי מציע לחזור על הבדיקות כל שבועיים עד שיחזרו לתקין (הזמן הצפוי עד 2-3 שבועות). אם לא יש לבצע הערכה חוזרת. בשלב זה אין צורך ב ERCP.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו