מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניקוי הכבד ושיפור הכבדהמבריק02/08/2011
שלום רב.
רציתי לדעת: מהי הדרך הטובה ביותר לניקוי הכבד מרעלים, ומהו המזון הטוב ביותר לטיהור הכבד לזמן רב וממושך?
נ"ב: אני בן 20, שוקל 81 ק"ג, אוכל די בריא, עושה ספורט 4 פעמים בשבוע, ומקפיד להמנע ככל האפשר משומנים, קמח לבן, תירס, וממטוגנים כעיקרון.
התפריט של בדרך כלל כולל: ירקות, קצת פירות, דגים ובשר, דגנים מלאים, ואני מקפיד לשתות רוב הזמן מים ותה.
אציין רק שבבוקר אני אוכל דגן בוקר מלא+יוגורט, בצהריים אולי פה ושם איזה פרי קטן, ובערב אני אוכל בדרך כלל מנת ירקות טובה, דגים/בשר/גבינות, אורז/לחם/תפו"א, כמובן הכל מלא ולא לבן (בדרך כלל), ומשתדל להמנע מאכילת מתוקים עד כמה שניתן.
אשמח אם תגידו לי במה אני חוטא ומה עלי לאכול יותר ומה עלי לאכול פחות, כך שבסופו של דבר ארגיש טוב.
לסיום: לא פעם אני סובל מכאבים בכבד בעת ריצה או הליכה ספורטיבית ממושכת, והייתי מעוניין לקבל עצות וטיפים כיצד להעלים כאבים אלו ככל ניתן.
יום נעים ותשובה בספיד, שי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניקוי הכבד ושיפור הכבד - תגובה
פרופ` אלי צוקרמן03/08/2011"ניקוי כבד" אינו מושג רפואי אלא עממי ואין דרך לבצע זאת. אופן פעילותך והדיאטה שלך מצויינים, אינך "חוטא" ובהחלט מזון בריא כפי שאתה אוכל , הפעילות הגופנית ושמירה על משקל תקין הינה המפתח לתחזוקה נכונה של הגוף ומערכותיו ובכלל זה הכבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)