בעיה בכבד?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה בכבד?
    מיי
    03/08/2011

הי
    אני בת ארבעים .
    שותה די הרבה אלכוהול.כל יום יין אדום ועוד..
    בשבוע האחרון אני מרגישה עייפות קיצונית.ישנה המון וחשה מעיין ערפל בראש ,בחילות ורעב מוגבר .
    עשיתי בדיקות דם היום-התוצאות היו :A.F.P.- TM 3.7
    CEA 1.3
    כל השאר תקין.
    מה זה אומר?? האם יש לי מה לחשוש??
    ואם לא - האם יש לכם עצה אחרת? אני אמורה לטוס לחול ביום שבת ומאד חוששת.תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה בכבד?

הוספת תגובה

• בעיה בכבד? - תגובה

פרופ` אלי צוקרמן
    04/08/2011

הבדיקות שך הסמנים תקינות. אם תפקודי הכבד תקינים התחושות אינן קשורת לבעייה כבדית. בכל מקרה רצוי להפחית בשתיית האלכוהול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך..ע

מיי
    06/08/2011

עשיתי בדיקות - כולם יצאו תקינות - אבל הבנתי שבשביל לבדוק תפקודי כבד יש עוד מספר בדיקות חוץ מאלו שציינתי.מהן??

בנוסף - לאחר 10 ימים ללא אלכוהול - בגלל התחושות הרעות ,שתיתי אתמול יין אדום והוא פעל כמו תרופה ! הרגשתי ממש נהדר לראשונה השבוע.
    כמובן שהיום חזרו העייפות והבחילה....

האם זהו סימן שהבעיה קשורה לכבד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך..ע - תגובה

פרופ` אלי צוקרמן
    08/08/2011

הסמנים אינם תפקודי כבד. לא ציינת אילו תפקודי כבד נעשו. חזרת תחושת העייפות אינה מעידה על דבר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו