מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נסיעה לחו"למושתל כבד14/08/2011
ד"ר שלום רב,
עברתי השתלת כבד לפני 5 שני על רקע היפטיטיס ב' , בן 24
התרופות שאני מקבל : פרוגרף 2mg שלושה ימים והיום הרביעי מקבל 3mg, כאילו שלושה ימים 2mg ויום 3mg
סלספט 2000mg ביום, ואדיפוביר שזה תרופה נגד ווירוס הפטיטיס ב', וגם מקבל כל חודשיים וחצי תרופה דרך הווריד ששמה "Hepagam".
עוד שבועיים אני נוסע לחו"ל 4 ימים, וזאת הפעם הראשונה שאני נוסע לחו"ל אחרי ההשתלה, האם צריך לעשות משהו לפני שאני הולך בקשר לתרופות או לבריאות שלי בדרך כלל ?
כי גם שמה אני הולך לאיזור של ים, והרבה חם שמה, האם צריך לקחת כרים או משהו נגד השמש ? או שאסור לחשיפה לשמש בכלל ?
כי התרופה פרוגרף הרבה מסוכנת וכתוב עליה שאם מקבלים את התרופה אסור לחשיפה לשמש.
תודה רבה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נסיעה לחול
פרופ` איתן מור15/08/2011נסיעה טובה תהנה!!! רק זכור לקחת את התרופות למניעת דחיה ותהיה מכוסה למניעת חשיפה לשמש גלביה או קרם הגנה מלא + הגנה חיצונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)