טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
עברתי השתלת כבד לפני 5 שני על רקע היפטיטיס ב' , בן 24 התרופות שאני מקבל : פרוגרף 2mg שלושה ימים והיום הרביעי מקבל 3mg, כאילו שלושה ימים 2mg ויום 3mg סלספט 2000mg ביום, ואדיפוביר שזה תרופה נגד ווירוס הפטיטיס ב', וגם מקבל כל חודשיים וחצי תרופה דרך הווריד ששמה "Hepagam".
עוד שבועיים אני נוסע לחו"ל 4 ימים, וזאת הפעם הראשונה שאני נוסע לחו"ל אחרי ההשתלה, האם צריך לעשות משהו לפני שאני הולך בקשר לתרופות או לבריאות שלי בדרך כלל ? כי גם שמה אני הולך לאיזור של ים, והרבה חם שמה, האם צריך לקחת כרים או משהו נגד השמש ? או שאסור לחשיפה לשמש בכלל ? כי התרופה פרוגרף הרבה מסוכנת וכתוב עליה שאם מקבלים את התרופה אסור לחשיפה לשמש.
תודה רבה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מנתח בכיר במחלקה לכירורגיה כללית והשתלות במרכז הרפואי שיבא. סיים את לימודי הרפואה בהצטיינות בבי"ס לרפואה ע”ש סאקלר בת"א. את ההתמחות בכירורגיה כללית השלים בשיבא, כולל שנת התמחות בבי"ח Mount-Sinai בניו-... קרא עוד