היי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי
    עמיר
    07/12/2011

שלום
    אני כשנתיים חצי סבלתי מתפקודי כבד גבוהים מאוד הם לא היו בגדר הנורמה בתקופה זו הפעם האחרונה שעשיתי בדיקות היו לפני כחודשיים היום עשיתי בדיקות ותפקודי הכבד בנורמה התייעצתי עם חבר שיש לו אותה בעייה והוא טען שהוא היה אצל הרופא שלו ממחה לכבד שטען שיש נזק יותר כבד לכבד אז התפקודי כבד יכולים לרדת לנורמה ואפילו פחות מהנורמה יש לציין שיש לי NASH ויש לי כאבים ולחצים באזור הכבד גם כרגע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי

הוספת תגובה

• היי - תגובה

פרופ` אלי צוקרמן
    07/12/2011

כל מקרה לגופו. אנזימי כבד לא יורדים כתוצאה מנזק לכבד אלא במקרים סוערים של אי ספיקת כבד חריפה שזהו בודאי לא המצב אצלך. סביר יותר שמדובר בתנודות של אנזימי כבד בין רמות תקינות ועד X5 מהתקין הנראות לעתים לא נדירות ב NASH בעיקר שיש שינוי כלשהו בדיאטה, ירידה במשקל, פעילות גופנית או טיפול בשומני הדם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

עמיר
    10/12/2011

היי
    שזאת בדיוק הבעייה לא ירדתי במשקל אפילו במקצת עליתי ואני מרגיש כאב עמום וצריבות באזור הכבד אניללפעמים לא ישן מכאבים
    מה עוד אפשר לעשות
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

פרופ` אלי צוקרמן
    10/12/2011

לעתים ב NASH יש הרגשת כאב עמום באזור הכבד. בכל מקרה מציע לפנות לרופא המטפל לבירור הכאב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו