מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סרטן בכבד-בת 33אמא01/01/2012
שלום לכם,
לבתי בת ה 33 גילו סרטן בכבד, גידול אגרסיבי, מסוג NET . מעבר לזעזוע שעברה בתי וכולנו איתה תחזיות הרופאים לגבי החלמה לא אופטימיות במיוחד.
בתי החלה בטיפולים כימו' קשים, זה הטיפול שהחליטו שמתאים לגידול זה.
השאלות:
1. מדובר בסרטן ראשוני בכבד שממוקם על רקמת הכבד. לדעת הרופאים אין אפשרות לנתח.האם באמת לא כדאי לנתח? אולי בחו"ל- שמענו על מומחה בשם פרופ' ביסמוט.
2. מנסיונכם, מה סיכויי ההחלמה מסרטן זה? האם הגיל הצעיר מהווה יתרון במצבים כאלה? האם חוויתם מקרים חיוביים מסוג זה של סרטן?
תודה, אמא מודאגת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרטן בכבד-בת 33 - תגובה
פרופ` איתן מור03/01/2012בסוג גידול זה NET מקובל אכן להתחיל בטיפול בסומטוסטטין וכמותרפיה. במקרים מסוימים לאחר בדיקת הרצפטורים בגידול יש מקום לטיפול ברדיואיזוטופ המוזרק בדרך הוריד. היות ובד"כ הגידול הוא רב מוקדי אין מקום לטיפול כירורגי.
בכל מקרה בכדי לתת חוות דעת יותר מעמיקה רצוי לקבל את כל המידע כולל דוח הפתולוגיה ודוחות בדיקת ה CT או ה MRI.
אני מקווה שביתך תגיב לטיפול.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסרות לי תשובות נוספות
אמא03/01/2012שלום פרופ' מור,
ומה לגבי הצלחת טיפול כימו' בסוג גידול זה. לבתי אין קולטנים לטיפול הרדיואקטיבי ולכן מקבלת כימו'. מנסיונך, מה אחוזי ההצלחה בטיפול הכימו' לגידול זה?
האם כדאי לבצע השתלת כבד במקרה כזה? לא לשכוח שמדובר בבחורה צעירה.
תודה, אמא מודאגת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהNET בכבד
פר' איתן מור03/01/2012נראה לי נכון יותר שאת התשובה בהקשר למידת הסיכויים בטיפול כמותרפי תקבלי מהצוות האונקולוגי המטפל. לגבי השתלת כבד זה לא רלוונטי בגידול NET אגרסיבי.
המומחה בארץ לטיפול בנושא זה הוא פרופ' דיויד גרוס בהדסה י-ם אפשר להגיע אליו דרך שר"פ הדסה. צר לי שאין לי בשורות טובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוחי כבד בפריז
רות רז08/02/2012לאחרונה עברה אשה בת 40 ניתוח השתלה בבית חולים פול ברוס שליד פריז המתמחה בבעיות הכבד מומלצ מאוד היום 3 שנים לאחר ההשתלה חיה בבריאות טובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)