כאב בטן עליונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב בטן עליונה
    שלי
    03/04/2012

ילדתי לפני כשלושה חודשים ומאז יש לי כאבים עמומים בבטן העליונה בצד שמאל. הכאבים כמעט וקבועים.נשלחתי לאולטרסאוונד שהיה תקין למעט המנגגיומה בכבד. בעבר היו לי כאבים ואז היה הליקובקטר שטופל ועבר. האם ייתכן שחזר לצמרות שהוכחד?אני חוששת מאוד מהכאבים מה עוד שפתאום ירדתי במשקל(בחודשיים הראשונים מאז הלידה לא הייתה ירידה למעט מייד לאחר הלידה ופתאום בחודש האחרון ירדתי בין קילו לשתיים-אני מניקה).
    חוששת מאוד מסרטן?האם ייתכן משהו בלבלב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב בטן עליונה

הוספת תגובה

• שכחתי לציין -בת 32

שלי
    03/04/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב בטן עליונה - תגובה

פרופ` אלי צוקרמן
    04/04/2012

המנגיומה בכבד אינה אחראית לתלונות שהזכרת. מהפרטים שמסרת לא ניתן להסיק מסקנות רבות אלא שקיים צורך לבירור יסודי. האם קיים מרכיב של דכאון לאחר לידה? לעתים גם זו יכולה להיות סיבה לירידה במשקל. את סיבת הכאבים בודאי צריך לברר וללא קשר לאפשרות של דכאון. אפשרות של חזרה של הליקובקטר בהחלט אפשרית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו