מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב בטן עליונהשלי03/04/2012
ילדתי לפני כשלושה חודשים ומאז יש לי כאבים עמומים בבטן העליונה בצד שמאל. הכאבים כמעט וקבועים.נשלחתי לאולטרסאוונד שהיה תקין למעט המנגגיומה בכבד. בעבר היו לי כאבים ואז היה הליקובקטר שטופל ועבר. האם ייתכן שחזר לצמרות שהוכחד?אני חוששת מאוד מהכאבים מה עוד שפתאום ירדתי במשקל(בחודשיים הראשונים מאז הלידה לא הייתה ירידה למעט מייד לאחר הלידה ופתאום בחודש האחרון ירדתי בין קילו לשתיים-אני מניקה).
חוששת מאוד מסרטן?האם ייתכן משהו בלבלב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין -בת 32
שלי03/04/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב בטן עליונה - תגובה
פרופ` אלי צוקרמן04/04/2012המנגיומה בכבד אינה אחראית לתלונות שהזכרת. מהפרטים שמסרת לא ניתן להסיק מסקנות רבות אלא שקיים צורך לבירור יסודי. האם קיים מרכיב של דכאון לאחר לידה? לעתים גם זו יכולה להיות סיבה לירידה במשקל. את סיבת הכאבים בודאי צריך לברר וללא קשר לאפשרות של דכאון. אפשרות של חזרה של הליקובקטר בהחלט אפשרית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם טובים במיטה?
האם אתם טובים במיטה?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
מהנדס אלקטרוניקה, בעל ניסיון של עשרות שנים באנטנות, תקשורת סלולרית והבטחת איכות. מעביר הרצאות בנושא הקרינה הסלולרית וסיכוניה. ... קרא עוד
מנתח בכיר במחלקה לכירורגיה כללית והשתלות במרכז הרפואי שיבא. סיים את לימודי הרפואה בהצטיינות בבי"ס לרפואה ע”ש סאקלר בת"א. את ההתמחות בכירורגיה כללית השלים בשיבא, כולל שנת התמחות בבי"ח Mount-Sinai בניו-... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)