שאלה ..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה ..
    מושתל
    30/04/2012

שלום רב,

אני מושתל כבד כבר 6 שנים, בן 25, מקבל תרופות: סלספט 2000 מ"ל ביום, פרוגרף 3 כדורים ביום, והפסרה "אדיפוביר" . מושתל כבד על רקע היפטיטיס ב' .

יש לי שאלה .. האם אפשר לאדם מושתל כבד על רקע היפטיטיס ב' ללמוד סיעוד ולעבוד בתחום הזה ? .. כי מערכת החיסון שלי היא חלשה כי אני מקבל תרופות שמדכאות את מערכת החיסון, אז מותר לי ללמוד סיעוד ולעבוד בבית חולים עם אנשים שיש להם כל מיני מחלות שונות ?

תודה רבה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה ..

הוספת תגובה

• שאלה .. - תגובה

פרופ` איתן מור
    04/05/2012

שלום רב, אני מצטער על האיחור בתשובה הייתי בחול. בכל מקרה אני שמח שאתה רוצה לחזור לשגרת חיים מועילה. אין כל בעיה של עבודה בסיעוד. אני מניח שאתה עובר סקירה לגבי נשאות של הוירוס וכרגע אין לך וירוס בדם כך שאין סכנה שתעביר מחלה. האם אתה מקבל גם אימונוגלובולין והאם בודקים לך רמות נוגדנים?
    הבעיה תהיה יותר של המעסיק אנימקווה שהוא לא יחסום אותך
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי שאלתך..

מושתל
    09/05/2012

שלום ד"ר

כן אני עושה בדיקה ששמה ANTIHBS שדרך הבדיקה הזו יודעים רמת רמת הנוגדנים בדם, לגבי הוירוס היפטיטיס ב' עדיין יש לי את הוירוס אבל ברמה הרבה נמוכה .
    אני מקבל תרופה ששמה Hepagam שזאת מקבל אותה דרך הוריד שהיא מדכאת את הוירוס .
    אז כפי שאני הבנתי שאין כל בעיה לעבוד בתחום הזה, אבל לגבי המעסיק מה הבעיה שלו להעסיק מושתל ?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי שאלתך.. - תגובה

פרופ` איתן מור
    22/05/2012

נראה שאתה מקבל טיפול מתאים ואין כל סיבה לחסום אותך מהעסקה - זה עניין של המעסיק. תבקש מכתב רשמי מרופא מכון הכבד העוקב אחריך המאשר את יכולתך לעסוק בכל עבודה הנוגעת לטיפול באנשים ללא סכנת העברת הנגיף.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו