מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקת ..מושתל28/07/2012
ד"ר שלום רב,
מושתל כבד על רקע HBV מזה 6 שנים, תמיד משלשל. מקבל תרופות: סלספט 1500 ביום, פרוגרף 3 כדורים ביום, הפסרה כדור ביום, ו-Hepagam שזה דרך הוריד כל חודשיים וחצי כמעט .
עשיתי בחודש אפריל בדיקת למעי הדר ומעי הגס ימני ושמאלי, ויצא בממצאי הבדיקה ההיסטופתולוגית שישנם קטעי רירית מעי דק עם ריבוי בתאי דלקת כרונית ופעילה. לא נמצא מזהמים.
הלכתי לרופא המטפל ונתן לי תרופה לקבל אותה 5 ימים. רציתי לשאול אותך מה גורמת הדלקת הזו ? האם היא מסוכנת ? האם השלשול מהדלקת הזו ? ומה הדלקת יכולה לעשות לי בעתיד ?
תודה רבה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת .. - תגובה
פרופ` אלי צוקרמן29/07/2012קשה מהתיאור לדעת מה סיבת דלקת המעי, מה הממצאים, מה הטיפול שקבלת. השלשול עשוי בהחלט קשור לדלקת. מדוע שלא תשאל את הרופא הגסטרואנטרולוג המטפל את השאלות הללו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת ..
מושתל29/07/2012שאלתי את הרופא המטפל של הכבד שהוא אמר לי ללכת לעשות את הבדיקה הזו, ונתן לי 3 תרופות חדשות שהם ציפרודקס 500 מ"ג - מטרוג'יל 500 מ"ג - אומפרדקס 40 מ"ג .
שאלתי אותו כמה שאלות על הדלקת הזו ואמר לי שעם התרופות הללו הכל יהיה בסדר, ואמר לי לקבל את ציפרודקס ומטרוג"ל רק ל-5 ימים .
שאלתי אותך כי אני רוצה לדעת עוד יותר על הסיכונים ועל הסיבות של הדלקת הזו, ואם גם תסביר לי באופן כללי על דלקת במעי הדק .
תודה לך .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת .. - תגובה
פרופ` אלי צוקרמן29/07/2012פי הטיפול שקבלת הדלקת בקיבה ושורה בחיידק הליקובקטר פילורי. הדלקת לא במעי הדק. אנא עיין בתוצאות הבדיקה שלך וציין את הממצאים במדויק. לא ניתן לענות כראוי כאשר אינך מדייק בממצאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת..
מושתל29/07/2012כתוב בתשובה כך :
ממצא מיקרוסקופי :- קטעי רירית מעי דק במבנה סיסי שמור. נמצא ריבוי בתאי דלקת כרונית. לא נמצאו מזהמים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת בוושט ..
מושתל31/07/2012הדלקת נמצאת בוושט וכתוב כך: grade B reflux esophagitis
האם הדלקת הזו שנמצאת בוושט היא מסוכנת ?
האם התרופות שנתן לי הרופא שהם ציפרודקס 500 מ"ג - מטרוג'יל 500 מ"ג - אומפרדקס 40 מ"ג גוברים על הדלקת ? וכמה זמן זה לוקח ?
מה הסיבות לדלקת הזו ?
והרופא המליץ לעשות את הבדיקות האלה ANCA ANA IGM IGG IGA CELIAC-PROFILE ASCA .
מקווה שתענה לי אני מאוד מודאג .
תודה רבה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת בוושט .. - תגובה
פרופ` אלי צוקרמן01/08/2012הפורום עוסק במחלות כבד ולא במחלות מעי. מציע שתפנה לגסטרורנטרולוג המטפל. בכל מקרה אין סיבה לדאגה מיוחדת או חרדה. הממצאים ניתנים לטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת בוושט .. - תגובה
פרופ` איתן מור11/08/2012שלום לך,
חזרתי זה עתה מחופשה בחול ללא אינטרנט-ניתוק ממשי. בכל מקרה לגבי דלקת בוושט היא יכולה להיגרם מרפלוקס מהקיבה כתוצאה מחומציות יתר והמצאות בקע סרעפתי הטיפול בדכ הוא מתן חוסמי H2 כמו לוסק במינון מלא ואכן כדאי להתייעץ עם רופא גסטרו. מבחינת תרופות שיכולות לגרום לבעיות בדכ של שלשולים וכאבי בטן וכן דלקת בקיבה זו הסלספט ואין בעיה להפסיקה לתקופה מסוימת בהסכמה של רופא מכון הכבד שמטפל בך לאחר ההשתלה. אפשרות נוספת היא זיהום נגיפי ב CMV ולצורך זה צריך לבצע בדיקה שוב בהתיעצות עם מרפאת השתלות.
שיהיה בהצלחה ודווח על התוצאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)