טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אתמול עשו לאמא שלי ניתוח להוצאת גידול במעי הגס ולהפתעתם הם גילו גם שתי גרורות בכבד ועוד ארבעה גרורות בחלל הבטן, אמא שלי בת 78 עם בעיות ברייאות השאלה שלי היא מה אפשר לעשות כדי להאריך את חייה כמה שיותר,ומיהו הרופא הכי טוב למחלות אלה? אנחנו ממש מיואשים ואשמח לתשובה מהירה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אמא שלך צריכה לקבל טיפול של רופא אונקולוג. הטיפולים מותאמים לפי מצב החולה וניתנים בפרוטוקולים קבועים. ממליץ להפנותה לאונקולוג באיזור מגורריה ולא לטלטל אותה למרחקים. בכל מקרה במצב זה לא מדובר על ניתוח. ככלל אל תשאלי רופאים מי הכי טוב. אין לנו סולם דרוג זה שיך לעיתונאים או רבנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר