השתלת כבד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השתלת כבד
    מאא
    23/10/2013

ערב טוב,

אבי בן 56 חולה שחמת כבד עם אנצפלופטיה כבדית
    פעמיים הוא היה בטיפול נמרץ וקשרו לו דליות הדימום חזר ולאחר מכן נעשה טיפס
    אנחנו מנהלים מלחמה יום יומית עם האנצפלופתיה
    והתרופות לא תמיד עוזרות

הרופאים המטפלים בבית החולים אומרים כי גם אם היה להם כבד עכשיו לא היו משתילים אותו

מצד שני הוא בן 56 וכל יום שעובר נראה כי יהיה לו קשה לעבור ניתוח השתלה בצו השעה

אנחנו (המשפחה ) מעוניינים לבדוק אפשרות השתלה בחו"ל - אין לנו מושג מה העלויות ולמעט הביטוח המשלים(מגן זהב ) אין לאבי ביטוח בריאות

הייתי שמח גם אם תפרטו לי איך הולכת הפרצודורה של השתלה בארץ כי אנחנו מודעים לזה שאנחנו בתור אבל זה נראה שכדי להגיע לראשיתו צריך החמרה של המחלה
    (מצב אבסורדי לגמריי )

אודה לעזרתכם
    תודה מראש,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השתלת כבד

הוספת תגובה

• השתלת כבד - תגובה

פרופ` איתן מור
    26/10/2013

אני מניח שהוסבר לכם האפשרויות השונות במרכז. ההשתלות בו רשמו את אביך להשתלה . בכל מקרה כל חולה זכאי לכיסוי מלא ביטוחי להשתלה בחול אם לרופא המטפל.במרכז בו הוא רשום להשתלה יש את הרושם כי סיכוייו להגיע להשתלה בארץ קטנים. הבעיה היא שאין הרבה יעדים בחול שיקלטו זרים להשתלה כי גם שם חסרים כבדים. לגבי מקומו ברשימת הממתינים הוא נקבע עפי 3 בדיקות מעבדה ולצערנו בשל מחסור איברים חולים רבים נאלצים להמתין זמן רב למרות מצ ם. קשה ואכן זה אבסורד שצריך להיות במצב הכי קשה בכדי לקבל השתלה. אפשרות נוספת היא תרומת אונת כ ד מבן משפחה וזה מתאים בעיקר במצבים אלו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו