טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
ביתי בת 14 חודשים. מגיל חצי שנה היא יורדת בעקומות וכעת היא מתחת אחוזון 3. כעת שוקלת כ-8 ק"ג. בעקבות כך בצענו בדיקות דם, וה-ALT יצא 253 כאשר הגבול העליון הינו 41. אחרי שבוע וחצי חזרנו שוב על הבדיקות והוספנו חדשות. ה-ALT יצא 129. CMV IgG 228.9, CMV IgM negative. EBV שלילי. בילירובין לסוגיו תקין, ALKP תקין. צרולופלסמין 20.8 כאשר הטווח הוא 20-90. נשלחה גם בדיקה ל-KOPPER ועדיין לא הגיעו התוצאות. ממה יכולה לנבוע העליה בתפקודי כבד? האם הדבקות ישנה ב-CMV יכולה לגרום לחוסר עליה במשקל? וכן האם יש חשש למחלת וילסון כאשר הצרולופלסמין הוא 20.8?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד