טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, אני בן 28, עברתי השתלת כבד לפני 9 שנים,תרופות: פרוגרף 1mg ביום,סירטיקאן 0.75mg פעמיים ביום, ספיבו להיפטיטיס כדור ביום. בתקופה האחרונה אני מודד בבית לחץ דם, בלילה זה נע בין 120/70 עד 140/90 אבל רוב הבדיקות הם 130/80 .. יש לציין שבבוקר לפני ארוחת בוקר זה 120/70 ואחרי ארוחת בוקר וקפה זה 130/80. האם זה נחשב ליתר לחץ דם? אם כן מה צריך לעשות כדי לתקן את זה?
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר