מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלותעופר22/05/2015
אני בן 31, לפני שלושה חודשים היה לי התקף דיברטיקוליטיס. טופלתי באנטיביוטיקה למשך כשבועיים והרגשתי בריא. לפני כחודשיים התחלתי להרגיש חולשה, בחילות ותחושה כללית רעה. גסטרואנטרולוג הורה לי לקחת פלג'יל וציפרו למשך שבועיים מחשש לחזרת הדיברטיקוליטיס. ממש בסמוך הרגשתי גם כאבים באיזור איבר המין ואורולוג אבחן דלקת בערמונית ונתן לי אנטיביוטיקה למשך 25 יום. החולשה המשיכה כל הזמן, ולאחרונה התחלתי להרגיש כאבים בבטן העליונה. בבדיקת הדם השבוע נמצאו ALT, AST כ-90.
רופא המשפחה הפנה אותי לבדיקות דם נוספות ואולטרסאונד בטן (טרם נערכו).
שאלתי היא האם יכול להיות קשר בין כל הדברים ומה יכולה להיות הבעיה בכבד?
תודה
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות - תגובה
פרופ` אלי צוקרמן08/07/2015לא מן הנמנע שיש קשר בין עליית האנזימים והחום אולם קיימת אפשרות סבירה מאוד שאין כל קשר. יש לחכות לסיום הבירור (בדיקות דם ו US) ולאחר מכן התמונה עשוייה להיות ברורה יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)