מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צעירה ובריאה-התייעצות דחופהשני04/08/2015
שלום רב, אני בת 28 , 7 חודשים אחרי לידה. יש לי כבר 10 שנים תת פעילות של בלוטת התריס, רוב הזמן מאוזנת, לוקחת 600 מג יותירקס בשבוע.
לפני חודשיים סיימתי להניק ומאז בדיקות הדם מראות עלייה ידה בתפקודי אנזימי הכבד, עלה ביוני ל110, כעבור חודש 250, כעבור שבוע 330 והיום 430 Alt.
הרופאה שלחה אותי לאולטרסאונד בטן והכל נמצא תקין.
יש לציין כי נמצא שאני ביתר פעילות חריג של בלוטת התריס ונאמר לי להפסיק מיידית את לקיחת הכדורים.
האם יכול להיות קשר בין יתר הפעילות לעלייה בתפקודי הכבד?
עוד אציין כי 10 ימים לאחר הלידה( ינואר) היה לי חום גבוה (40) במשך יומיים, לאחר ששללו דלקות קריטיות למיניהן( דלקות בדרכי השתן, דלקת בשד וכו) שלאחר לידה, החליטו לתת לי אנטיביוטיקה( זינט) שניתן לקחת בהנקה, על אף שלא מצאו את מקור הדלקת.
אשמח להתייעצות, מה עליי לעשות?
תפקודי הכבד רק ממשיכים לעלות.. מה זה יכול להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת
שני04/08/2015צירפתי את תוצאות הבדיקה מהיום
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצעירה ובריאה-התייעצות דחופה - תגובה
פרופ` אלי צוקרמן16/08/2015העליה באנזימי כבד לאחר לידה בצירוף לתת פעילות של בלוטת התריס מרמזת על אפשרות של הפטיטיס אוטואימונית. יש לפנות למרפאת כבד להשלמת בירור בהקדם אפשרי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)