צעירה ובריאה-התייעצות דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צעירה ובריאה-התייעצות דחופה
    שני
    04/08/2015

שלום רב, אני בת 28 , 7 חודשים אחרי לידה. יש לי כבר 10 שנים תת פעילות של בלוטת התריס, רוב הזמן מאוזנת, לוקחת 600 מג יותירקס בשבוע.
    לפני חודשיים סיימתי להניק ומאז בדיקות הדם מראות עלייה ידה בתפקודי אנזימי הכבד, עלה ביוני ל110, כעבור חודש 250, כעבור שבוע 330 והיום 430 Alt.
    הרופאה שלחה אותי לאולטרסאונד בטן והכל נמצא תקין.
    יש לציין כי נמצא שאני ביתר פעילות חריג של בלוטת התריס ונאמר לי להפסיק מיידית את לקיחת הכדורים.
    האם יכול להיות קשר בין יתר הפעילות לעלייה בתפקודי הכבד?
    עוד אציין כי 10 ימים לאחר הלידה( ינואר) היה לי חום גבוה (40) במשך יומיים, לאחר ששללו דלקות קריטיות למיניהן( דלקות בדרכי השתן, דלקת בשד וכו) שלאחר לידה, החליטו לתת לי אנטיביוטיקה( זינט) שניתן לקחת בהנקה, על אף שלא מצאו את מקור הדלקת.
    אשמח להתייעצות, מה עליי לעשות?
    תפקודי הכבד רק ממשיכים לעלות.. מה זה יכול להיות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תוספת

שני
    04/08/2015

צירפתי את תוצאות הבדיקה מהיום
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צעירה ובריאה-התייעצות דחופה - תגובה

פרופ` אלי צוקרמן
    16/08/2015

העליה באנזימי כבד לאחר לידה בצירוף לתת פעילות של בלוטת התריס מרמזת על אפשרות של הפטיטיס אוטואימונית. יש לפנות למרפאת כבד להשלמת בירור בהקדם אפשרי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו