טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אני בת 49, הופניתי לאולטרסאונד בטן בעקבות תלונה על צרבות שמתבטאות בכאב/ צרבת בצד ימין מתחת לחזה. הממצאים: כבד- הודגמו בשתי האונות מוקדים הייפראקואים מרובים ברוחב מקסימאלי של 6.2 סמ. מתאימים כולם להמנגיומות, הכבד אינו מוגדל. לבלב- תקין הומוגני כיס מרה- תקין.לא הודגמו אבנים.דרכי מרה תוך או חוץ כבדיות אינן מוחבות הכליות בגדר הנורמה בגודל ובמבנה אין לראות גוש מוצק, אבן או הידרונפרוזיס טחול- תקין הומוגני שלפוחית שתן ריקה אני מודאגת מהממצאים בכבד. האם יש לי מה לחשוש? מה הטיפול לזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום רב מדובר בממצאים שפירים (גידול שמכיל כלי דם) שאינו הופך לממאיר ואינו דורש כל התערבות. ממש אין סיבה לדאגה. אפשר לחזור על אולטרסאונד בעוד שנה ואם ללא שינוי מבחינת הגודל אז כל 2-3 שנים ואפשרי אפילו ללא מעקב כלל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד