מס גושים בכבד עד לגודל של 24 ממ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מס גושים בכבד עד לגודל של 24 ממ
    גלית
    23/07/2018

בבדיקת mri של השדיים שעשיתי לפני שבועיים קיבלתי אתמול תשובות הכל היה תקין בשד אבל רשמו הערת לוואי נצפו מס גושים בכבד עד לגודל של 24 ממ מה זה יכול להיות נכנסתי ממש לחרדה רצינית רשמו המשך בדיקות וקולורציה...וזה בכללmri שדיים,אני ממש בחרדות מזהה ויש לי תור ר בסופש לא ציינו הערות נוספות ולא מה טיב הגושים כל הבדיקות דם שלי תקינות כולל תפקודי כבד ומרקרים כרגע ממתינה לתוצאות us קיבלתי את תשובות ה us שרשמו כבד מעט שומני וציסטה בינארית בגודל של 1.7 ממ בכלל לא התייחסו ולא ראו את הגושים שראו ב mri שרשמו מס גושים עד אורך של 24 ממ,אז מה זה יכול להיות הרופאה שלי יצאה לחופש ואני ממש לחוצה נתנה לי הפנייה לct והתור רק ב חודש 11 עוד המון זמן אני ממש לחוצה וחרדה ואם זה משהו מסוכן להמתין ככ הרה זמן?מה זה יכול היות יש איזו השערה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גושים בכבד

פרופ` איתן מור
    24/07/2018

בת כמה את? גושים בכבד כממצא לואי בבדיקת MRI שד זה לא ממצא שניתן לאפיין לכן את צריכה באמת בדיקת CT או NRI של הכבד. אלו יכולים להיות המנגיומות או FNH או אדנומות שכולם גושים שפירים אין צורך להילחץ ובכל זאת עם תשובה זו לשקט שלך תנסי דרך מוקד זימון תורים להקדים את התור לסיטי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני בת 38

גלית
    25/07/2018

בת 38

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גושים בכבד

פרופ` איתן מור
    27/07/2018

אם כך אני הרבה רגוע וכך גם את צריכה להיות זה כנראה נגעים שפירים מסוג: המנגיומות FNH או אדנומות נדע את לאחר ה CT או ה MRI
    אשמח לראות את תוצאות ההדמיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו