מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- השתלת כבד מתורם חיא07/09/2018
שלום רב,
אחי (43) בימים אלו ממתין לתרומת כבד. ( חולה בשחמת כבד ).
אני שוקלת לתרום עבורו, אני בת 47, בריאה (ללא ילדים).
מאחר ואני סינגל ותלויה רק בעצמי,השאלה העיקרית שלי כתורמת,
לאחר כמה זמן אוכל לחזור לעבודה? האם אצטרך עזרה פיזית בזמן החלמה בבית? אני לא עובדת בעבודה פיזית כלל. הבנתי שמדובר בכשבוע אישפוז, אבל מה קורה אח"כ? אודה למענה, תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתלה כבד מהחי
פרופ` איתן מור08/09/2018בעקרון תרומת אונת כבד הוא ניתוח משמעותי מבחינת ההתאוששות לאחריו. האשפוז אמנם בסביבות שבוע אבל חזרה לשגרת חיים יכולה לקחת עד 3 חדשים מאוד אינדידואלי. בחודש הראשון בזמן שהכבד הנותר עובר גדילה נדרשת לו הרבה אנרגיה ויש הרגשה של חולשה.
ההסבר המלא ניתן במרפאת מועמדים להשתלה
אני לא יודע איפה אחיך רשום להשתלה אבל את מוזמנת לבילינסון שם צברנו ניסיון עשיר בהשתלות אונות כבד בלמעלה מ 100 ניתוחים מסוג זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על המענה.
א09/09/2018אחי רשום באיכילוב. מקווה מאוד שלהם יש את הניסיון !
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)