מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סרטן כבדסבטה29/06/2008
שלום. אבי חולה בסרטן הכבד בפעם השניה, לפני כארבעה שנים נימצא לו גידול ראשון בכבד, לאחר ניתוח קשה שבמהלכו הוציאו לו מחצית הכבד, ולאחר טיפולים כימותרפיים, לא נימצאו גידולים נוספים והכול היה טוב. אך לפני כשנה וחצי התגלה גידול נוסף, הרופאים אמרו שהם לא ינתחו אותו, ושהוא יעבור רק טיפול, לפני שבוע נודע לנו שגופו הפסיק להגיב לתרופה הקבוע והגידול גדל ל 6 ס"מ על פי הסיטי האחרון שבוצע. הרופאים לא יודעים מה לעשות, וגם אני לא! אנא תעזרו לי, האם יש איזו תרופה בשבילו? ניתוח? השתלת כבד? אולי חוות דעת נוספת, אבל למי לפנות? את כול התשובות האלה איני מקבל מהרופא המטפל שלו. אשמח על כול מידע ועזרה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרטן כבד
פרופ' סולי מזרחי05/07/2008מתוך הסיפור בלבד קשה להבין מה מצבו של האיש כיום. בן כמה הוא? נראה לי יש צורך לקבל יותר פרטים ולבדוק את האיש.
זו תהיה תשובה שטחית מדי "לגזור את דינו" של האיש ולומר -אין סכוי ,מבלי לשוחח איתו ולדון על האפשרויות הקיימות לפננינו בטיפול בסרטן חוזר של הכבד. אנא צרו איתי קשר לקביעת תור לבדיקתו אולי בכל זאת יהיה אור בקצה המנהרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)