טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום
אני נשאית של הפטיטיס סי גנוטייפ 1 עם תפקודי כבד תקינים (במעקב אצל פרופ רן אורן מנהל יח' כבד איכילוב)
יש לי שתי לידות אחת בת שנתיים וחצי עשינו לה בדיקה שהייתה תינוקת ונמצאה שלילית
השניהה בת חצי שנה עשינו לה עכשיו בדיקה לנשאות ונמצאה חיובית!!!!
מה עושים? איך מטפלים? למי פונים? מה הסכנות?
למשל היה לה חום נתנו אקמולי יש חשש למצב הכבד?
אשמח לתשובות
איילת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
את נמצאת במעקב מצוין אצל פרופ' רן אורן. . הוא בעל נסיון רב בתחום הפטיטיס סי. הייתי מציעי שתקבעי איתו פגישה והוא יתדרך אותך בתחום זה. הכירורגיה היא פחות מעורה במחלה אלא אם כן הכבד עבר שנויים קשים הדורשים השתלה וזה אינו המקרה שאת מציגה. רופאת ילדים אשר יש לה נסיון רב בתחום זה היא פרופ' גרנות מנהלת מחלקת ילדים בבית החולים קפלן. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר