שחמת כבד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שחמת כבד
    דורי
    23/11/2008

אבא שלי חולה בשחמת כבד (הפטיטיס B ) שאובחנה לפני פחות משנתיים לצערנו המצב הדרדר במהירות והוא כבר אושפז פעמיים שלוש עם מיימת. הוא חלש ועייף סובל מכאבים בחילות או שלשולים וכמעט ולא אוכל. באשפוז האחרון נלקחו ממנו בדיקות כמעומד להשתלת כבד. השאלה שלי... עם כל הקושי לשאול אותה.... כמה השתלות כבד נעשו בארץ ומה אחוז ההצלחה שלהם? אנחנו משפחה של 8 נפשות וכולנו די שבורים מהמצב ורואים איך הוא סובל... כל נקודת אור תעזור כרגע... אגב, פרופ' צוקרמן אבא שלי קורא לך מלאך... בכל פעם שאתה מגיע לבקר אותו הוא אומר ששלחו אותך אליו מהשמיים אז רק להגיד לך תודה גדולה על עבודת הקודש שאתה עושה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שחמת כבד

הוספת תגובה

• שחמת כבד

פרופ` אלי צוקרמן
    28/11/2008

בארץ יש נסיון מספק בהשתלות עם שיעור הצלחה שאינו נופל ממרכזי ההשתלות בחו"ל. אם אבא בגיל <65 ואין הוראת נגד להשתלה הרי שזהו אכן הפתרון המתבקש. שיעור ההצלחה נע בין 65-90% ע"פ המקרים והנתונים הספיציפיים לל חולה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוא בן 58

דורי
    04/12/2008

והמצב מדרדר מרגע לרגע.... הוא מפתח אי ספיקת כליות יש איך לקדם את הדברים אם לא רוצים להמתין לסיכוי הקלוש הזה שימצא תורם בארץ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו